My Twitter Feed

29 Ιανουαρίου, 2023

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Μάλγαρης: “Παρών” για Δήμο Κιλκίς -

Σάββατο, 28 Ιανουαρίου, 2023

Μονάδα λυματολάσπης με 6,8 εκατ. -

Σάββατο, 28 Ιανουαρίου, 2023

Για εκσυγχρονισμό της ύδρευσης -

Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, 2023

Απαξίωση της Ειδικής Αγωγής -

Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, 2023

Εργασίες στη γέφυρα του Αξιού -

Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου, 2023

Η επίσκεψη Κουτσούμπα στο Κιλκίς -

Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου, 2023

Με Κ. Αρβανίτη η πίτα του ΣΥΡΙΖΑ -

Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου, 2023

Πάϊκο: Προβλήματα από βροχοπτώσεις -

Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου, 2023

Τα παραλειπόμενα της επίσκεψης Ψωμιάδη…

* “Πίσω απ` τον μεγαλομανή Τσίπρα, που αποτελεί καρικατούρα του Ανδρέα Παπανδρέου, κρύβεται η συμμορία της δραχμής”, είπε μεταξύ άλλων  ο “πολύς”, Π. Ψωμιάδης, στη συγκέντρωση των αυτοδιοικητικών στελεχών της ΝΔ, χθες βράδυ στο Δημαρχείο του Κιλκίς. Υποσχέθηκε μάλιστα ότι θ` αποκαλύψει “ποιός είναι ο Τσίπρας” σε συνέντευξή του, που επρόκειτο να δώσει σήμερα στη ΝΕΤ…

* Είναι χαρακτηριστικό ότι οι απίστευτες αντιαριστερές “κορώνες” του κ. Ψωμιάδη, που παρέπεμπαν σε διχαστικό κλίμα μιας …χαμένης στο παρελθόν εποχής, έκαναν παρόντα νεοδημοκράτη Κιλκισιώτη να θυμηθεί το …1944 και τις “σφαγές των κομμουνιστών”, μέχρι που κάποια στιγμή εδέησε ο κ. Ψωμιάδης να τον κόψει λέγοντας “ας μην αναφέρουμε τέτοιες ακρότητες”!

* Πάντως, οι δεκάδες συγκεντρωμένοι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς δεν έδειχναν και τόσο ενθουσιασμένοι απ` αυτά που έλεγε ο κ. Ψωμιάδης, αφού δεν ακούστηκε ούτε ένα χειροκρότημα, παρά το γεγονός ότι κάποια στιγμή ένας (και μοναδικός) ακροατής επιχείρησε να “μπιζάρει” χειροκροτώντας τον ομιλητή, αλλά εις μάτην, καθώς δεν “τσίμπησε” κανείς! Αντίθετα, υπήρξαν ακροατές οι οποίοι ζήτησαν επιχειρήματα, για να πεισθεί ο λαός!

* Πρωταγωνιστικό ρόλο στις εκλογές που έρχονται, απέδωσε ο κ. Ψωμιάδης στον Β. Μπαλάσκα. Μάλιστα, στην συνέντευξη τύπου που έδωσε στο γραφείο του δημάρχου Κιλκίς είχε δίπλα του τον τελούντα εν αργία κι όχι τον αναπληρωτή δήμαρχο, δηλαδή τον Π. Κολότσιο. Ο τελευταίος, πάντως, ήταν παρών στην αίθουσα συνεδριάσεων.

* Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Δ. Ιωακειμίδης, έδωσε τον λόγο στον Γ. Γεωργαντά έπειτα από παρέμβαση του …Σ. Τσιτουρίδη, ο οποίος του ενεχείρησε κάποια στιγμή ένα σημείωμα! Βέβαια, μετά τον κ. Γεωργαντά, μίλησε κι ο ίδιος ο κ. Τσιτουρίδης, ενώ στη συνέχεια δόθηκε ο λόγος και στους Θ. Πασσαλίδη – Ελ. Δημητριάδου. Όσο για τον Δ. Αιδινίδη, απουσίαζε απ` τη συγκέντρωση για προσωπικούς λόγους.

* “Προτιμώ το κακό και το σίγουρο, παρά το αβέβαιο”, ήταν η καταληκτική ατάκα του κ. Ψωμιάδη στη χθεσινοβραδινή συγκέντρωση. Εννοώντας ότι “το κακό και το σίγουρο” αντιπροσωπεύει η ΝΔ, ενώ το “αβέβαιο” ο ΣΥΡΙΖΑ. Όχι δεν εννοούσε ότι προτιμά το …σίγουρο κακό!

Με πουλμανάκι βαμμένο στα γαλανόλευκα, και που γράφει “ζήτω η Ελλάδα”, θα κάνει τις προεκλογικές περιοδείες του στους νομούς, ο κ. Ψωμιάδης κι οι συνοδοί του. Η πατρίς στην υπηρεσία του κόμματος!

 

Σχόλια
One Response to “Τα παραλειπόμενα της επίσκεψης Ψωμιάδη…”
  1. Ο/Η Λούκυ Λούκ λέει:

    “Καρικατούρα του Ανδρέα ο Τσίπρας”, λέει ο περιπλανόμενος και εποχούμενος πουλμανακίου “καραγκιόζης” ή “Ζορό” διατυμπανίζων την πολιτική του πραμάτεια ως τη μεγάλη ευκαιρία για τον ευάλωτο πλέον λαό, και επιπλέον καταδικασμένος απο την δικαιοσύνη γραφικός Ψωμιάδης, παρέα με τον κατσικωμένο στην Δημαρχία αν και τελούντα εν αργία, Μπαλάσκα. Αυτή όντως είναι μεγαλομανία πολιτικών(;) ανδρών χωρίς τσίπα και αξία.
    Θα αποκαλύψει “ποιός είναι ο Τσίπρας”, λέει σε τόνο αδέκαστου εισαγγελέα και ύφος Μουσουλινικό ο “κριτής” των πάντων Ψωμιάδης, ο οποίος κάνοντας χρήση σκουριασμένων “όπλων” της διχαστικής πολιτικής που παρελθόντος, νομίζει οτι μπορεί να ξιφουλκίσει το “μίασμα” του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή όντως είναι “εμπνευσμένη” τακτική στην πολιτική αρένα!
    “Προτιμώ το κακό και το σίγουρο, παρά το αβέβαιο”. Κανένα σχόλιο και καμμία κριτική δεν μπορεί να αντέξει αυτήν την “φιλοσοφημένη” μπουρδολογία, γιατί απλά …”δεν υπάρχει”!!! Ωστόσο κρύβει μέσα της όλο αυτό το μεγαλείο της γνωστής δοσίλογης νοοτροπίας που προέρχεται απο το παρελθόν και εκτείνεται απο την προσωπική συμπεριφορά μέχρι την ίδια την χώρα ξεπουλώντας την ως παλιάμπελο, στο βωμό της ακατανίκητης καρέκλας εξουσίας, δηλαδή αυτού του υπέρτατου αφροδισιακού, κι’ έτσι γίνεται “η πατρίς στην υπηρεσία του κόμματος” και ουχί το αντίστροφον… βεβαίως, βεβαίως.

Σχολιάστε