My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Τα νέα της Ακαδημίας Αλέξανδρος

Στους γνώριμους αγωνιστικούς ρυθμούς επανέρχεται σιγά σιγά η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς, έτσι το Σάββατο 19 Ιανουαρίου μετέβη με πέντε τμήματά της στη Θεσσαλονίκη για επίσημες (ΕΠΣΜ) και φιλικές αναμετρήσεις.

Η αρχή έγινε νωρίς το πρωί του Σαββάτου στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας και στο γήπεδο του Αγ. Αθανασίου, όπου στην κατηγορία Κ 14 το Τμήμα «Ρεάλ» αντιμετώπισε την ομώνυμη τοπική ομάδα. Οι παίκτες των κκ Κ. Ντουντούκη και Ν. Μούρου δεν κατάφεραν να ξεκινήσουν με νίκη τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 5-2. Το γκολ για τη ομάδα του Αλέξανδρου πέτυχε ο Μικέλ Τόλα ενώ το πρώτο γκολ της ομάδας ήταν αυτογκόλ.

Στην κατηγορία Κ 12 τη αδυναμία της αντιπάλου ομάδος των Ελπίδων Σταυρούπολης να αγωνιστούν έδωσε την αφορμή για την πραγματοποίηση ενός … οικογενειακού διπλού.

Επόμενος αγώνας για την Κ 14 τμήμα «Ρεάλ» είναι το ερχόμενο Σάββατο με την ομάδα της διάπλασης ΠΑΟΚ ενώ το η Κ 12 Τμήμα «Ίντερ» έχει ρεπό.

Φιλικές Αναμετρήσεις στον Κούη

Εκτός όμως από τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις τρία τμήματα της Ακαδημίας του Αλέξανδρου είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε φιλικές αναμετρήσεις.

Συγκεκριμένα αγωνίστηκαν τα Τμήματα: Κ 10 Τμήμα «Μάντσεστερ» με την Ευκαρπία, Κ 12 Τμήμα «Ατλέτικο» με τον Αγροτικό Αστέρα και το Τμήμα Κ 14 «Μίλαν» με Τμήμα της Ακαδημίας Ντίνου Κούη .

Νικηφόρο το ξεκίνημα για τις Ελπίδες

Συνέχισε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις η Ομάδα των Ελπίδων Κιλκίς. Οι έφηβοι της Ακαδημίας του Αλέξανδρου πέτυχαν μία σημαντική εκτός έδρας νίκη στον Άγιο Πέτρο με την τοπική ομάδα με σκορ 4-0.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα των Ελπίδων να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Το σκορ άνοιξε στο 15΄ο Χρ. Παπαδόπουλος ο οποίος στο 46΄ και στο 58΄ολοκλήρωσε ακόμη ένας χατ τρικ. Το τέταρτο γκολ σημείωσε στο 53΄ο Έρλι Μπούζντρα.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδας των Ελπίδων είναι αυτό με τον Ηρακλή Φύσκας στο γήπεδο της Ευκαρπίας.

Σύνθεση: Σιαπκάρης, Κατσαρας, Ρεμπεσιώτης, Μαργαριτόπουλος, Νικολαΐδης, Τζιάνας, Κωνσταντινίδης, Ζαφειρόπουλος, Μαχμουτάι, Μπούζντρα, Χρ. Παπαδόπουλος (Ζάλτος, Αλμπανίδης, Παρτσαλίδης, Σμιάρης.

Σχολιάστε