My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Τα βλέπω όλα πράσινα στο Κιλκίς!

Από φίλους του Παναθηναϊκού στο Κιλκίς εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση για το βιβλίο “Τα βλέπω όλα πράσινα”, που κυκλοφόρησε πρόσφατα:

“Το ξέρατε ότι σε απόμακρους καταυλισμούς Ινδιάνων ζουν ιθαγενείς που δοξάζουν τον Σύλλογο Μεγάλο; Ποιος άραγε υποψιαζόταν πως κάποτε είχαν “φυτρώσει” ομάδες με τριφύλλια στην καρδιά του Πειραιά;

Γνωρίζατε πόσες φορές φόρεσαν την ένδοξη φανέλα του Παναθηναϊκού ο Ολυμπιακός κι η ΑΕΚ; Πού σταμάτησε το κοντέρ στα τοπικά “αιώνια ντέρμπι” και πότε επαναλήφθηκε ο θρίαμβος του θρυλικού 8-2; Ο σπουδαίος γκολκίπερ Αχιλλέας Γραμματικόπουλος υπήρξε “πράσινο πουλί”; Σε πόσα χωριά και κωμοπόλεις κλοτσάνε την μπάλα ομάδες που τιμούν την ονομασία του Παναθηναϊκού;

Οι απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις κρύβονται στις σελίδες του βιβλίου που κρατάτε στα χέρια σας. Οι αποκαλύψεις του Άγγελου Σκλαβουνάκη ρίχνουν φως σε ένα άγνωστο, μέχρι τώρα, κομμάτι της αθλητικής ιστορίας.

Το βιβλίο Τα βλέπω όλα πράσινα καταγράφει την ιστορία των σωματείων που συνδέονται, με οποιονδήποτε πιθανό ή απίθανο τρόπο, με τον Παναθηναϊκό. Πρόκειται για έναν μοναδικό “οδηγό” ομάδων και προσώπων, μέσω του οποίου αποκρυπτογραφούνται κρυμμένα μυστικά ανθρώπων που λάτρευαν σαν θρησκεία το Τριφύλλι.

Το νέο βιβλίο του Άγγελου Σκλαβουνάκη «Τα βλέπω όλα πράσινα» κυκλοφόρησε και αφορά τον Παναθηναϊκό ωστόσο έχει και τη δική του ξεχωριστή αναφορά στο Κιλκίς!

Υπάρχει εκτενής αναφορά στη σχέση του Παναθηναϊκού με τις ομάδες : ΠΑΟ Κεντρικού Κιλκίς, Παίονες Αξιούπολης, ΑΜΑΣ Νεότητα Μεταλλικού, Δόξα Χέρσου, ΓΣ Πάικο Γουμένισσας, Μανδραϊκός Μανδρών Κιλκίς, Ελπίδα Μικροκάμπου, Θύελλα Δοϊράνης, ΑΕ Κιλκίς και ΠΑΟ Μικροκάμπου

Για όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν το βιβλίο μπορούν να το παραγγείλουν από την εκδοτική Belle époque στο mail info@b-e.gr ή στη σελίδα της στο facebook , τηλέφωνικά στο 2106132737, στη σελίδα fb ή στο public Θεσσαλονίκης.”

Σχολιάστε