My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Ταξίδι με 9 άρπες και 423 χορδές!

Σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς και την στήριξη του Δήμου Κιλκίς, το κοινό θα απολαύσει ένα διαφορετικό, ιδιαίτερο, μοναδικό σύνολο σε όλη την Ελλάδα. Οι Per Harps ξεκίνησαν με πρωτοβουλία της Κατερίνας Κίτσου, η οποία δημιούργησε ένα μουσικό ensemble, με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Ένα εγχείρημα πρωτοποριακό, ενδιαφέρον, δύσκολο, πλούσιο, γεμάτο μουσική και όλα αυτά μέσα από διαφορετικές τεχνικές και επιδεξιότητες που δίνουν το ξεχωριστό στίγμα ενός οργάνου με ιδιαίτερο ηχόχρωμα κ δυνατότητες.

Οι Per Harps, 9 άρπες επί σκηνής, με τη συνοδεία κρουστών, θα ταξιδέψουν τους θεατές, σε μια ατελείωτη διαδρομή από παραδοσιακές μουσικές του κόσμου, Ιρλανδίας, Ιταλίας, Ρωσίας, Σκωτίας, Ελλάδας, Ισπανίας, όπως και από τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει κ τραγουδήσει.

Συντελεστές

Φυλλένια Βουνελάκη

Δανάη Ζαφρανά

Σταυρούλα Κουιτζόγλου

Ζωή Κουντούρη

Άννα Μήλιου

Γιώτα Μυσερλή

Πέλη Πλίκα

Αγάπη Φασούλα

& Κατερίνα Κίτσου

Κρουστά: Νταβίνα Φλωρεντίν

Καλλιτεχνική επιμέλεια, μουσική διδασκαλία, μεταγραφές:
Κατερίνα Κίτσου

Βιογραφικό σημείωμα

Η Κατερίνα Κίτσου έκανε τις σπουδές της στη M.H.K Κολωνίας, με την Han – An Liu, παίρνοντας δίπλωμα και Konzertexamen με Άριστα. Επίσης σπούδασε μουσική δωματίου στο Rotterdams Akademie. Παράλληλα σπούδασε βιολί και έχει δίπλωμα μονωδίας με άριστα παμψηφεί.

Υπήρξε υπότροφος του Ωνασείου Ιδρύματος και του Ο.Μ.Μ.Α. Βραβεύτηκε στον “Associazione Rovere d’Oro” στην Ιταλία, στην Άρπα. Συμμετείχε σε φεστιβάλ ως σολίστ σε κοντσέρτα και έργα μουσικής δωματίου στην Ιταλία, Ελβετία, Γερμανία, Ολλανδία, Ιρλανδία, Ισπανία, Βουλγαρία, Βέλγιο, Αγγλία, Κύπρο και Ελλάδα. Καλλιτέχνες που συνεργάστηκε: Vl. Mendelssohn, Jundt Numata, Henkel, Jin, Duo porfiris-Mueller, Amiche Quartet, Eira L. Jones. Ήταν επιτροπή στο “Jugend Musiziert” και “Musizierende Jugend im Rhein – Sieg – Kreis”.

Είναι μέλος των Orpheus Soloists και συνεργάζεται με τη ΣΟΔΘ όπως επίσης με την ΚΟΘ ως Α’ και Β’ κορυφαία. Διδάσκει άρπα στο ΚΩΘ και στο ΣΩΘ. Από το 2012 δίνει master classes στην άρπα στο ″St. George International Festival of music″. Τον Μάιο του 2017, είχε πρόσκληση από το Royal College of Manchester για master class.

Τον Ιούλιο του 2018, προσκλήθηκε να διδάξει σε master class από το 5th International Summer Harp Academy στη Βουλγαρία. Δημιούργησε τις ″PerHarps″, μέλη μαθήτριές της και έργα που στηρίζονται σε προσωπικές της μεταγραφές, οι οποίες άρχισαν να εκδίδονται στο εξωτερικό.

Κυριακή 24 Νοεμβρίου

Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Κιλκίς (Γεωργίου Καπέτα 17)

Ώρα έναρξης: 20.00

Είσοδος ελεύθερη

Πληροφορίες: Δήμος Κιλκίς: 2341352209

Παραγωγή: Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Με τη συνεργασία της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς

Με την στήριξη του Δήμου Κιλκίς

Σχολιάστε