My Twitter Feed

23 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Τίτλοι τέλους στις εξορύξεις

Ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Σταθάκης έβαλε τους τίτλους οριστικού τέλους στο ενδεχόμενο εξορυκτικών δραστηριοτήτων στα Κρούσσια, υπογράφοντας την ακύρωση του διαγωνισμού.

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού “Συμμετέχω – Ο δήμος στα χέρια του πολίτη”, Δημήτρης Αγαθόπουλος, απέναντι στον οποίο είχε δεσμευτεί σχετικά ο κ. Σταθάκης σε πρόσφατη συνάντησή τους.

Συγκεκριμένα, με τίτλο «αποδείξεις για άπιστους Θωμάδες» και υπότιτλο «η οριστική ακύρωση του διαγωνισμού εξόρυξης χρυσού στα Κρούσσια έγινε πράξη», ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς εξέδωσε σήμερα (Μ. Τετάρτη) την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Στην προ 20ημέρου απόφαση αναβολής της συζήτησης από το Πρωτοδικείο Αθηνών μέχρι 17/5/2019, προκειμένου το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας να προχωρήσει στην υπογραφή της ακύρωσης του διαγωνισμού, σύμφωνα με την δέσμευση του Υπουργού κ. Γεώργιο Σταθάκη κατά την διάρκεια της συνάντησης με τον επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ και Υποψήφιου Δήμαρχου Κιλκίς κ. Αγαθόπουλο Δήμητριο. Ο Υπουργός συνεπής στην δέσμευσή του, προχώρησε στην υπογραφή της οριστικής ακύρωσης του διαγωνισμού εκμετάλλευσης μεταλλευτικών δραστηριοτήτων στην περιοχή των Κρουσσίων.

Στην πρώτη ανακοίνωση του συνδυασμού μας υπήρξαν “άπιστοι Θωμάδες” οι οποίοι αμφισβήτησαν όλα τα παραπάνω. Και επειδή μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις θα ακολουθήσουν σύντομα και οι σχετικές αποδείξεις της υπογραφής.

Η οριστική ακύρωση του διαγωνισμού δικαιώνει τις προσπάθειες ενός κινήματος και των κατοίκων της περιοχής του Κιλκίς.

Αθόρυβα αλλά αποτελεσματικά, είμαστε και θα είμαστε η φωνή των δίκαιων αιτημάτων της τοπικής κοινωνίας.»

Σχολιάστε