My Twitter Feed

18 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Τίμησαν τη μνήμη του Β. Σεργιαννίδη

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων» θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του Βασίλη Σεργιαννίδη, ο οποίος απεβίωσε στις 4 Ιουλίου 2016, διοργάνωσε τουρνουά ποδοσφαίρου την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018 και ώρα 18.00 στο Γήπεδο Τερπύλλου με τη συμμετοχή των ομάδων παλαιμάχων ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων», «Απόλλωνα Καλαμαριάς», «Ηρακλή Θεσ/νίκης» και «Πιερικού».

Πριν από την έναρξη του τουρνουά ο Γ. Γραμματέας του Συλλόγου Τάσος Χονδροματίδης ευχαρίστησε τις συμμετέχουσες ομάδες για την ανταπόκρισή τους, αναφέρθηκε στον εκλιπόντα και στα πεπραγμένα του, στο ανήσυχο, δημιουργικό και παραγωγικό πνεύμα του, στην πλούσια προσφορά του στον Αθλητισμό και ειδικότερα στον Κιλκισιώτικο Αθλητισμό, στην πολύχρονη ενασχόλησή του με την μεγάλη αγάπη του τον Κιλκισιακό, είτε σαν διοικητικός παράγοντας είτε σαν χορηγός, στη υλική βοήθεια που προσέφερε σε πολλά αθλητικά σωματεία του Νομού μας καθώς και στις πάμπολλες κοινωφελείς δράσεις του και χορηγίες στο Νοσοκομείο Κιλκίς, σε ευπαθείς ομάδες και σε αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας.

Επίσης ανέφερε ότι ο Βασίλης Σεργιαννίδης υπήρξε πρωτεργάτης στην ίδρυσή της ΒΙ.ΠΕ. Σταυροχωρίου-Κιλκίς ταυτόχρονα με την δημιουργία της εταιρείας του, της ΠΡΕΚΟΝΣΤΡΟΥΚΤΑ (το 1983), στην οποία εργάστηκαν εκατοντάδες συμπολίτες μας επί δεκαετίες με πολλαπλά οφέλη τόσο για τους ίδιους, τις οικογένειές τους αλλά και τον εμπορικό κόσμο του Νομού.

Τέλος κάλεσε τον Πρόεδρο του Συλλόγου Θεόδωρο Παπαδόπουλο να τιμήσει την μνήμη του εκλιπόντος προχωρώντας στην απονομή αναμνηστικής πλακέτας στον κ. Πέτρο Βάτση, Πρόεδρο της εταιρείας, η οποία ευτυχώς για όλους μας συνεχίζει τη λειτουργία της δίνοντας εργασία σε πολλούς συμπολίτες μας.

Στη συνέχεια και μετά το τέλος του τελετουργικού ξεκίνησε το αθλητικό κομμάτι της εκδήλωσης, το οποίο σημειωτέον δεν είχε ανταγωνιστικό χαρακτήρα. Από την διενεργηθείσα κλήρωση προέκυψαν τα ζευγάρια: 1ο) Παλαίμαχοι «Α.Ο. Κιλκισιακού & Φίλοι» – Παλαίμαχοι Ηρακλή και 2ο) Παλαίμαχοι Απόλλωνα Καλαμαριάς – Παλαίμαχοι Πιερικού.

Οι συμμετέχουσες ομάδες αγωνίστηκαν μεταξύ τους σε αγώνα διάρκειας 60 λεπτών χαρίζοντας όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές στους αρκετούς «τυχερούς» παρευρισκόμενους. Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές ξεδίπλωσαν το αδιαμφισβήτητο ταλέντο τους, χάρηκαν τα παιχνίδια, προσπάθησαν με επιτυχία κάποιες φορές να κάνουν το κάτι παραπάνω «χάριν του θεάματος» και γενικά το διασκέδασαν με τη ψυχή τους χωρίς να νοιάζονται ιδιαίτερα για τα αποτελέσματα των αγώνων.

Άλλωστε η διάχυτη ικανοποίηση που διέκρινε κανείς στα χαμογελαστά τους πρόσωπα, μετά τη λήξη των αγώνων, ήταν η καλύτερη απόδειξη για την καλή διάθεση και την περισσή ενέργεια που διέθεταν. Για την ιστορία να αναφέρουμε τα αποτελέσματα των αγώνων και τις συνθέσεις των ομάδων:

Αποτελέσματα
Παλαίμαχοι «Α.Ο. Κιλκισιακού & Φίλων» – Παλαίμαχοι Ηρακλή 4 – 1 και

Παλαίμαχοι Απόλλωνα Καλαμαριάς – Παλαίμαχοι Πιερικού 4 – 3.

Συνθέσεις
Α.Ο. Κιλκισιακός: Αποστολίδης Χρήστος (Προπονητής), Χατζόπουλος, Κατσαμάκης, Δημητριάδης, Ζαφειρόπουλος, Καλπάκης, Καραδήμος, Λοκοβίτης, Παπαδόπουλος Ι., Νικολαΐδης Α., Σκούπρας, Ζιάκας, Δαϊλίδης, Ιωαννίδης, Φυλακτάκης, Κελεκίδης, Αποστολίδης Π., Καρακίδης, Πετρίδης, Χαλκίδης, Κεσίδης, Μιχαηλίδης, Νικολαΐδης Μ.

Ηρακλής Θεσσαλονίκης: Αϊδινίου Κώστας (Προπονητής), Βλαχογιάννης, Λαμπριανίδης, Λαζαρίδης, Κουγιουμτζίδης, Ντινόπουλος, Λόμπας, Τουλίκας, Μάντζας, Δρακίδης, Ζάρκος, Δαλαμπίρας, Μιχαλάς.

Απόλλων Καλαμαριάς: Τσαπακίδης Ελευθέριος (Προπονητής), Τσιμτσώνης, Γρηγοριάδης, Κωστογλίδης, Νικολαΐδης, Σοπαρίδης, Μπαξεβάνος, Παρμαξίδης, Παρασκευόπουλος, Παντελιάδης, Κεφαλάς, Ιωσηφίδης, Ασίκης, Σιάφος, Ελευθεριάδης, Καλπίδης.

Πιερικός: Καλαμπάκας Νίκος (Προπονητής), Μύθημης, Βαρβούτης, Τσιόκας, Τεΐδης, Σαμαράς, Μποταΐτης, Παπαβασιλείου, Ευθυμιάδης, Βελόνης, Ελευθεριάδης, Καλαμπάκας, Παρουσιάδης.

Οι τρεις διαιτητές Θεόφιλος Παπαδόπουλος, Νίκος Καραμουσαηλίδης και Νίκος Καζακίδης υπήρξαν αλάνθαστοι και άφησαν απόλυτα ικανοποιημένους τους αγωνιζόμενους.

Μετά το πέρας του τουρνουά, το Δ.Σ. του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων» παρέθεσε δεξίωση στις φιλοξενούμενες αποστολές στο «Κτήμα των Ευχών», κατά τη διάρκεια της οποίας επιδόθηκαν τιμητικές πλακέτες στις ομάδες για τη συμμετοχή τους στο τουρνουά.

Εκεί δόθηκε η ευκαιρία στους παλαίμαχους να αναπολήσουν το παρελθόν, να θυμηθούν παλιές καλές στιγμές, να αστειευτούν πειράζοντας ο ένας τον άλλο και να κλείσουν την όμορφη βραδυά δίνοντας ραντεβού για τις επόμενες συναντήσεις τους τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Τέλος το Δ.Σ. του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού & Φίλων» εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες:

1. στο Δήμο Κιλκίς, για την οικονομική στήριξη του τουρνουά,

2. στο Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου «Ερμής Τερπύλλου» για την άμεση αποδοχή του στο αίτημά μας για τη χρησιμοποίηση των εξαιρετικών αθλητικών εγκαταστάσεων του (γήπεδο, αποδυτήρια και λοιποί αθλητικοί χώροι),

3. στον κ. Λαζαρίδη Κυριάκο Γ.Γραμματέα του «Ερμή Τερπύλλου», για την ποικιλόμορφη βοήθεια του στη διοργάνωση του τουρνουά,

4. στον κ. Βασιλειάδη Μπάμπη, ιδιοκτήτη του κοσμικού κέντρου «Κτήμα των Ευχών», για τα πλούσια εδέσματα που μας προσέφερε,

5. στους τρεις διαιτητές για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους στο τουρνουά και

6. στον κ. Κοσκινόπουλο Γιάννη (μανάβη από τα Γιαννιτσά), για τη δωρεάν προσφορά φρούτων στην εκδήλωση.

Σχολιάστε