My Twitter Feed

24 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τέχνη: Ξανά η παιδική ζωγραφική

Ένα από τα πιο αγαπημένα τμήματα της Τέχνης, το τμήμα ζωγραφικής περιμένει για άλλη μια χρονιά τα παιδιά για όμορφες εικαστικές εμπειρίες και ταξίδια στο χρώμα και στο σχέδιο.

Η Κική Βέλκου, αγαπημένη αξία και παρουσία στην Τέχνη για άλλη μια χρονιά θα ταξιδέψει τα απιδιά στα μυστικά της εικαστικής δημιουργικής γραφής.

Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Τρίτη, 5.00 με 6.30 και 6.30 με 8.00 στην ανακαινισμένη αίθουσα ζωγραφικής της Τέχνης.

Η Κική Βέλκου είναι νηπιαγωγός, Συντονίστρια Εκπαίδευσης στην Δυτική Θεσσαλονίκη, με μεταπτυχιακό στην Παιδαγωγική και Δημιουργική Μάθηση του Δ.Π.Θ., υποψήφια διδακτόρισσα στο τμήμα νηπιαγωγών του Π.Δ.Μ. δραστηριοποιείται στην τέχνη κοντά τριάντα χρόνια. Χαρακτικά της έχουν συμπεριληφθεί στο λεύκωμα των χαρακτικών της Τέχνης Κιλκίς, έργα της περιλαμβάνονται στην συλλογή της Πινακοθήκης της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς, στο Επιμελητήριο Κιλκίς, στην Διεύθυνση Π.Ε. Ν. Ροδόπης και σε ιδιωτικές συλλογές. Έχει συμμετάσχει σε περιοδικές εκθέσεις Ελλήνων Καλλιτεχνών της Βόρειας Ελλάδας και σε εκθέσεις ντόπιων καλλιτεχνών στο Ν. Κιλκίς.
Η Κική Βέλκου δραστηριοποιείται σε διάφορους φορείς όπως στο παιδικό μουσείο Θεσσαλονίκης, μουσείο Κομοτηνής, αρχαιολογικό μουσείο Κιλκίς, στην Πινακοθήκη Κιλκίς, ως εμψυχώτρια αφήγησης παραμυθιών, θεατρικού παιχνιδιού και εικαστικής έκφρασης.

Έχει την ευθύνη του Τμήματος Δημιουργικής Γραφής προωθώντας την εικαστική έκφραση των παιδιών ηλικίας 4-8 ετών με την χρήση επεισοδίων κουκλοθεάτρου, τεχνικών αφήγησης παραμυθιών και θεατρικού παιχνιδιού. Έργα των μαθητών της διακρίνονται κάθε χρόνο στον Διεθνή Διαγωνισμό Παιδικής ζωγραφικής Nova Zagora.

Εγγραφές: Από την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου και ώρες 5 με 9 μ.μ. στα γραφεία της ΤΕΧΝΗΣ (25ης Μαρτίου 20), τηλεφωνικά ίδιες ημέρες και ώρες στο 23410 – 24217 ενώ μπορείτε να λαμβάνετε πληροφορίες στέλνοντας e-mail στη διεύθυνση texni-kilkis@hotmail.gr

Σε όλα τα καλλιτεχνικά εργαστήρια θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της υγείας εκπαιδευτών και εκπαιδευόμενων σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων Υπουργείων, όπως αυτές κάθε φορά θα δίνονται και πάντα σε σχέση με την πορεία της επιδημιολογικής κατάστασης στην πόλη και στη χώρα.

Σχολιάστε