My Twitter Feed

18 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Τέλος του `19 το πρώτο κομμάτι

Το πρώτο τμήμα, το οποίο οι κατασκευαστές ελπίζουν να είναι μεγάλο, του δρόμου Νέα Σάντα – Κόμβος Ασσήρου, θα παραδοθεί μέχρι το τέλος του 2019.

Αυτό προέκυψε από αυτοψία που πραγματοποίησε ο αντιπεριφερειάρχης, Ανδρέας Βεργίδης, συνοδευόμενος από τον περιφερειακό σύμβουλο Παύλο Θωμαΐδη, κατά τη διάρκεια της οποίας διαπίστωσαν “εντατικές εργασίες καθ’ όλη τη διαδρομή και με πληθώρα διαφορετικών παρεμβάσεων”.

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη, η πρόοδος του έργου είναι ταχεία, ενώ οι υπεύθυνοι της εργολαβικής εταιρείας εξέφρασαν την αισιοδοξία τους ότι ο δρόμος θα ολοκληρωθεί εντός των ισχυουσών χρονικών περιθωρίων.

Τον κ. Βεργίδη και τον κ. Θωμαΐδη ενημέρωσε για την πρόοδο των εργασιών ο  προϊστάμενος της εταιρείας (ΑΝΑΣΤΗΛΩΤΙΚΗ ΑΕ) Παναγιώτης Μπράμης, στα γραφεία του εργοταξίου, όπου συζητήθηκαν και κάποια μικροζητήματα που ανακύπτουν ενόσω εκτελούνται οι εργασίες.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε αυτοψία σε όλο το μήκος του έργου, με τη παρουσία από πλευράς Περιφέρειας του προϊστάμενου της Τεχνικής Υπηρεσίας Χρήστου Κραβαρίτη και του στέλεχους Μιχάλη Παπαστεργίου.

Υπομονή. Κάποτε δεν μπορεί παρά να τελειώσει το έργο…

Σχολιάστε