My Twitter Feed

25 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Τάμπλετ σε όλα τα δημοτικά

Η Δημοτική Αρχή Κιλκίς, στα πλαίσια των καινοτόμων παρεμβάσεών της για νέους ορίζοντες στην εκπαίδευση, ενισχύει το ψηφιακό σχολείο με 47 φορητούς υπολογιστές, οι οποίοι διετέθησαν σήμερα Παρασκευή στα δημοτικά σχολεία, για την εξυπηρέτηση της εξ αποστάσεως διδασκαλίας από τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά, εφόσον αυτή απαιτηθεί από μια ενδεχόμενη αναζωπύρωση της υγειονομικής κρίσης του κορονοϊού.

Ο δήμαρχος Δ. Κυριακίδης διένειμε σήμερα σε διευθυντές σχολικών μονάδων τα τάμπλετ (τρία σε κάθε δημοτικό της πόλης του Κιλκίς και ένα σε κάθε δημοτικό της περιφέρειας με κριτήριο την πληθυσμιακή δυναμικότητα των σχολικών τάξεων), ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε διαδοχικά το 4ο, 7ο και 3ο δημοτικά σχολεία, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Γιάννη Καραϊτη.

Στην επικοινωνία του με τους διευθυντές, εκπαιδευτικούς και μαθητές ο κ. Κυριακίδης τόνισε ότι η Αυτοδιοίκηση συμπορεύεται με την Εκπαίδευση στην ψηφιακή εποχή και της δίνει τα απαραίτητα εφόδια που θα διευκολύνουν το μαθητή και τον εκπαιδευτικό υποστηρίζοντας το εκπαιδευτικό έργο. ‘’ Επιθυμία όλων μας είναι ο προσφερόμενος ψηφιακός εξοπλισμός να αξιοποιηθεί για τη μαθησιακή διαδικασία μέσα σε συνθήκες σχολικής κανονικότητας και να μη χρειαστεί να ξανακλείσουν έστω και προσωρινά τα σχολεία λόγω νέας πανδημίας του κορονοϊού ’’ τόνισε.

Τάμπλετ προμηθεύθηκαν τα δημοτικά σχολεία του Κιλκίς, το Ειδικό Σχολείο καθώς και όλα τα δημοτικά σχολεία της περιφέρειας του δήμου.

Θυμίζουμε ότι άλλα πενήντα τάμπλετ διατέθηκαν σε μαθητές γυμνασίων και λυκείων του Δήμου Κιλκίς κατά την επανέναρξη της λειτουργίας τους τον περασμένο Μάιο.

Σχολιάστε