My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Σ. Σακοράφα με παρουσιάσεις

Πραγματοποιήθηκαν χθες Σάββατο 12 και σήμερα Κυριακή 13 Απριλίου οι συγκεντρώσεις το ΣΥΡΙΖΑ σε Κιλκίς και Πολύκαστρο με κεντρική ομιλήτρια την βουλευτή Σοφία Σακοράφα, ενώ και στις δυο συγκεντρώσεις παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι στο νομό μας για τις περιφερρειακές εκλογές με τον συνδυασμό της Δέσποινας Χαραλαμπίδου.

xaralampidou-001Ας ξεκινήσουμε, λοιπόν, απ` αυτό μιας και οι εκλογές πλησιάζουν. Υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης θα είναι ο συντονιστής της ΝΕ Κιλκίς, Λάζαρος Λαζαρίδης, ενώ υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι οι Τάσος Κουλίνας, Χρήστος Μπίμπασης, Νόπη Παπαδοπούλου, Τάσος Καπνίδης και Φέη Λιαρετίδου.

Η συγκέντρωση του Κιλκίς πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο Συνεδριακό Κέντρο του δήμου με τη συμμετοχή διακοσιών περίπου Κιλκισιωτών, μεταξύ των οποίων κι η βουλευτής Ειρήνη Αγαθοπούλου.

Στην ομιλία της, η κ. Σακοράφα κάλεσε τους Κιλκισιώτες να υπερψηφίσουν τους συνδυασμούς που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, καθώς και το ψηφοδέλτιο του κόμματος στις ευρωεκλογές, υπογραμμίζοντας ότι στις τρεις κάλπες που θα στηθούν η επιλογή είναι μια: η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, έτσι ώστε η χώρα ν` απαλλαγεί σύντομα απ` τη δικομματική συγκυβέρνηση και τα μνημόνια.

Την εκδήλωση χαιρέτησε η υποψήφια περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας, Δ. Χαραλαμπίδου, η οποία ζήτησε την ψήφο των συμπατριωτών της Κιλκισιωτών στον συνδυασμό που ηγείται, προκειμένου η Περιφέρειά μας να μπει σ` ένα καινούργιο δρόμο ανάπτυξης, αλληλεγγύης και κοινωνικής συνοχής.

Τόσο η κ. Σακοράφα, όσο κι η κ. Χαραλαμπίδου μίλησαν και στη σημερινή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε ενώπιον εκατό περίπου δημοτών στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν τόσο ο υποψήφιος δήμαρχος Παιονίας Στέφανος Τσιόνκης όσο κι ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Λ. Λαζαρίδης.

xaralampidou-lazaridis-001Στη Γουμένισσα 

Περιοδεία της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου, με την υποψήφια περιφερειάρχη Δ. Χαραλαμπίδου, τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Λ. Λαζαρίδη, τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Χρ. Μπίμπαση και Τ. Κουλίνα, τον υποψήφιο δήμαρχο Παιονίας Στ. Τσιόκνη και μέλη της παράταξης.

Το κλιμάκιο περιόδευσε στην Λαϊκή Αγορά της Γουμένισσας, όπου συνομίλησε με κατοίκους και αγρότες για το μείζον πρόβλημα της ανεργίας, καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί στην διακίνηση των προϊόντων τους και τις πρωτοβουλίες που μπορεί να πάρει η Περιφέρεια, ώστε να εξασφαλίζεται το μεροκάματο των παραγωγών και παράλληλα μία καλή τιμή για τον καταναλωτή της πόλης.

«Με αυτόν τον τρόπο, στηρίζοντας τους αγρότες αλλά και τις νέες προσπάθειες που γίνονται στην τυποποίηση και μεταποίηση των αγροτικών προϊόντων, μπορούμε να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας, δίνοντας την δυνατότητα στους νέους ανθρώπους να παραμείνουν στον τόπο τους», δήλωσε μεταξύ άλλων η κ. Χαραλαμπίδου.

Στην συνέχεια η αντιπροσωπεία πήγε στην κεντρική πλατεία της πόλης, όπου τα παιδιά από τον τοπικό πολιτιστικό σύλλογο τους υποδέχθηκαν λέγοντάς τους τα …κάλαντα.

Η περιοδεία της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας συνεχίστηκε στην πλατεία και την αγορά του Πολυκάστρου, όπου μαγαζάτορες είχαν την ευκαιρία ν` αναφερθούν σε προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικρές επιχειρήσεις, ενώ νέοι του Πολυκάστρου αναφέρθηκαν στις περιορισμένες επιλογές που έχουν στην επαρχία και στην αδιαφορία της Πολιτείας.

Σχολιάστε