My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Σύσκεψη για Στίβο

Την Κυριακή 30 Νοεμβρίου έγινε προσυνεδριακή σύσκεψη (προ ΕΠ.Α.Κ.Α.Β.) μεταξύ των ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλας-Κιλκίς και Πιερίας-Ημαθίας. Η σύσκεψη έγινε στα Γιαννιτσά σε αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου με τη συμμετοχή παραγόντων και  προπονητών των Σωματείων της περιοχής. Παραβρέθηκαν, το μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ  κ. Νικολαΐδης Σάββας, ο Τεχνικός Ανάπτυξης του ΣΕΓΑΣ  κ. Χρυσοστομίδης Χρήστος και οι Τεχνικοί Σύμβουλοι των  ΕΑΣ  κ. Χάλης Πέτρος και κ. Βαρυτιμίδης Χάρης.

Αρχικά έγινε ενημέρωση από τον Πρόεδρο της ΕΑΣ Πέλλας-Κιλκίς κ. Δημητριάδη Γιώργο για το νέο καταστατικό (2013) του ΣΕΓΑΣ και συγκεκριμένα το άρθρο 29 και τα όσα προβλέπονται σε αυτό, ίδρυση μιας ΕΑΣ σε κάθε Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση και άρα απορρόφηση των δύο ΕΑΣ από την ΕΑΣ Θεσσαλονίκης. Έγινε αναφορά για το σύνολο των ενεργειών που έχουν πραγματοποιηθεί ως τώρα, σύμφωνα με το αίτημα για τη συγχώνευση της ΕΑΣ Πέλλας-Κιλκίς με την ΕΑΣ Πιερίας-Ημαθίας και τη δημιουργία μιας νέας λειτουργικής ΕΑΣ. Αναφέρθηκαν τα πλεονεκτήματα σε περίπτωση ικανοποίησης του αιτήματος και οργανώθηκαν οι απαραίτητες μελλοντικές δράσεις για την ικανοποίηση του αιτήματος.

Στη συνέχεια συζητήθηκαν αγωνιστικά και άλλα θέματα της ΕΠ.Α.Κ.Α.Β. και διαμορφώθηκαν οι κοινές προτάσεις που θα κατατεθούν στο ΣΕΓΑΣ.

Σχολιάστε