My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

“Σύντομα η εκκένωση του ΚΦΠ”

Τη διαβεβαίωση ότι το Κέντρο Φιλοξενίας Νέας Καβάλας θα εκκενωθεί σε εύλογο χρονικό διάστημα, καθώς σύμφωνα με τις εκτιμήσεις οι προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές βαίνουν μειούμενες, έδωσε ο γ. γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής, Μιλτιάδης Κλάπας, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο Δήμο Παιονίας, προχθές Τρίτη 29 Μαΐου.

Σε σύσκεψη για θέματα διαχείρισης του Κέντρου Φιλοξενίας προσφύγων Νέας Καβάλας, τέθηκε από το δήμαρχο Χρ. Γκουντενούδη ο προβληματισμός για αναμενόμενη αύξηση του αριθμού των φιλοξενούμενων στο Κ.Φ. καθώς εγκαθίστανται σκηνές. Επίσης έκανε λόγο για συχνά φαινόμενα συγκρούσεων και βίας μεταξύ των εκεί διαβιούντων.

Εξ` άλλου ο κ. Γκουντενούδης ζήτησε να ληφθεί πρόνοια για την επάρκεια του πόσιμου νερού τονίζοντας ότι ο δήμος έχει υποβάλλει προς το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής μια σειρά από τεχνικά δελτία με μελέτες και προτάσεις για αποκατάσταση των βλαβών και των συνεπειών από την μακρόχρονη παραμονή των προσφύγων στην περιοχή.

Τέλος, ο δήμαρχος επέδωσε και στον κ. Κλάπα την πρόταση για παραχώρηση του Κ.Φ. της Ν. Καβάλας προς χρήση και αξιοποίησή του από το δήμο.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Μεμετζής, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Κιλκίς  κ. Ναλμπάντης, ο γενικός διευθυντής της ΔΕΥΑΠ κ. Αναστασιάδης, ο συντονιστής του Κέντρου Φιλοξενίας Ν. Καβάλας κ. Περπερίδης και ο ταγματάρχης εφοδιασμού κ. Γιωτίκας.

Σχολιάστε