My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Σύλληψη στο Κιλκίς για παιδική πορνογραφία

Τις τελευταίες μέρες συνελήφθη στο Κιλκίς ένας 45χρονος με την κατηγορίας της κατοχής και διακίνησης παιδικού πορνογραφικού υλικού, ενώ ανάλογες δικογραφίες σχηματίσθηκαν και σε βάρος δύο ακόμη ανδρών ηλικίας 39 και 17 ετών, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, αντίστοιχα. Το παιδικό πορνογραφικό υλικό εντόπισε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε εκατοντάδες ηλεκτρονικά αρχεία. Διαπιστώθηκε δε  ότι μεγάλος αριθμός χρηστών, σε ολόκληρη τη χώρα, προμηθεύτηκε πλήθος αρχείων με σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Στα σπίτια των συληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 8 εξωτερικοί σκληροί δίσκοι και 3 laptop. Τα κατασχεθέντα πειστήρια θα υποβληθούν για εργαστηριακή διερεύνηση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, προκειμένου να εξεταστούν και να προσδιοριστεί ο ακριβής αριθμός των επίμαχων αρχείων, το είδος τους και η ημερομηνία κατά την οποία αναρτήθηκαν.

Να σημειωθεί ότι από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 17χρονος δημοσίευε στην ιστοσελίδα συμβουλές και προτροπές προς γονείς  για βιασμούς ανηλίκων, γεγονός που είχε προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις πολλών χρηστών του Διαδικτύου.

Ο 45χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς, ενώ το σύνολο του υλικού που συγκεντρώθηκε θα αποσταλεί στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Σχολιάστε