My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Σχόλιο του ΚΚΕ για τα ολιγομελή

Σε σχόλιό της για τις δηλώσεις Γεωργαντά αναφορικά με την έγκριση λειτουργίας ολιγομελών τμημάτων στα ΕΠΑΛ του νομού Κιλκίς, η ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ αναφέρει τα εξής:

“Είναι τουλάχιστον αστείο, αν όχι προκλητικό, να βγαίνει ο βουλευτής της ΝΔ, Γ. Γεωργαντας και να ευχαριστεί την υφυπουργό Παιδείας για την έγκριση των ολιγομελων τμημάτων προσανατολισμού στα ΕΠΑΛ, στο Κιλκίς.
Κάθε χρόνο στο Κιλκίς, όπως και σε όλη την Ελλάδα, έχουμε την ίδια ιστορία, να μένουν χωρίς έγκριση ολιγομελή τμήματα ή να εγκρίνονται μετά από πιέσεις εκπαιδευτικών, μαθητών και γονιών, ακόμα και κοινοβουλευτικών παρεμβάσεων, όπως έκανε πέρσι και φέτος το ΚΚΕ.

Ο κος Γεωργαντάς αντί να ευχαριστεί τη δικιά του κυβέρνηση για τα αυτονοητα, θα ήταν καλύτερο να απολογηθεί που ακόμα και σήμερα, τέλη Σεπτέμβρη, στο Κιλκίς, λείπουν εκπαιδευτικοί από τα σχολεία, οι καθαρίστριες δεν επαρκούν για την ολοκληρωμένη καθαριότητα, μαθητές στοιβάζονται ανά 40 και 50 στα σχολικά λεωφορεία, υπάρχουν 20αρια και 25αρια τμήματα σε αίθουσες κλουβιά, ενώ 5 μήνες μετά την καραντίνα τα νοσοκομεία του Κιλκίς και της Γουμένισσας παραμένουν υποστελεχωμενα και χωρίς επαρκή χρηματοδότηση.

Για όλα αυτά ο κ. Γεωργαντάς αποφεύγει να πάρει θέση μιας και προκαλούν “ζημιά” οικονομική και πολιτική στην κυβέρνηση του, η οποία συνειδητά επιλέγει να υπηρετεί κυρίως τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων, όπως και οι προηγούμενες.

Επομένως ας σταματήσει να παρουσιάζει τον εαυτό του ως σωτήρα του τόπου για να νοιώθει υποχρεωμένος ο λαός του Κιλκίς.”

Σχολιάστε