My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Συσκέφθηκαν για να ζητήσουν βοήθεια από πολίτες!

dimos-paionias-syskepsiΠραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη 15 Ιανουαρίου στο Πολύκαστρο  η σύσκεψη  με θέμα την αντιμετώπιση των κλοπών στα αντλιοστάσια άρδευσης και ύδρευσης της περιοχής του Δήμου Παιονίας.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν,  ο δήμαρχος Αθ. Λαπόρδας, οι αντιδήμαρχοι Δ. Κουλίνας, Ηλ. Αριζάνης, Ιω. Συμεωνίδης (και με την ιδιότητα του προέδρου της Ε.Α.Σ. Αξιούπολης), ο αντιπερειφεριάρχης Χρ. Γκουντενούδης, ο αστυνομικός υποδιευθηντής Κιλκίς Αν. Λιάπης, ο διευθηντής Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Σπ. Γαβράς, ο επιτελάρχης της 33ης Ταξιαρχίας Γ. Χατζηγεωργίου και ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Αρτζάν Αματόβου Χρ. Αγγελάκης.

Η συνάντηση είχε σκοπό να βρεθεί ένας κοινός τρόπος προσέγγισης της λύσης του προβλήματος μέσω της συνεργασίας των φορέων, αφού οι ζημιές που υφίστανται τα δημοτικά και ιδιωτικά έργα όσο και ο ΔΕΔΔΗΕ ανέρχονται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ ετησίως.

Ιδιαίτερη αναφορά  έγινε στο γεγονός ότι πολλοί από τους παραβάτες δεν είναι Έλληνες υπήκοοι αλλά προέρχονται από γειτονικές χώρες που όμως λόγω της συνθήκης Σέγκεν δεν ελέγχονται στις πύλες εισόδου της Ελλάδας.

Επίσης έχει παρατηρηθεί ότι και στις περιπτώσεις που κάποιος παραβάτης συλλαμβάνεται, του δίνεται η δυνατότητα με διάφορα τεχνάσματα να αποφύγει τον πέλεκυ της   Δικαιοσύνης.

Πάντως όλες οι πλευρές αναφέρθηκαν τα επόμενα βήματα που πρέπει να γίνουν έτσι ώστε να υπάρχουν αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα  και η συνάντηση έκλεισε με μία παράκληση της αστυνομίας προς τους πολίτες της Παιονίας να την ειδοποιούν για οτιδήποτε τους κινήσει την περιέργεια ή πέσει στην αντίληψη τους, καλώντας το 100 και όχι τα τηλέφωνα των τμημάτων που υπάρχουν στην επικράτεια του δήμου.      

 

Σχολιάστε