My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Στο πλευρό Δ. Παιονίας

Τη συμπόρευσή του με το Δήμο Παιονίας στο δίκαιο αίτημα περί αναλογικότητας στη κατανομή των προσφύγων, καθώς και τη συμπαράστασή του στη προσπάθεια για ενίσχυση του δήμου, εξέφρασε ο ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς κατά τη διάρκεια συνάντησης αντιπροσωπείας του με τον δήμαρχο Κώστα Σιωνίδη.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29 Μαΐου, η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούνταν από τον γραμματέα της ΝΕ Κιλκίς Τάσο Κεσίδη και τα μέλη Μάνια Παναγιωτίδου, Γιάννη Παπαδόπουλο και Σοφία Ψαρρά, τα οποία επισκέφτηκαν το Δημαρχείο στο Πολύκαστρο προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά με τις εξελίξεις σ τη δομή της Νέας Καβάλας.

Ο δήμαρχος κατά τη διάρκεια της συνάντησης παρουσίασε την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί και ενημέρωσε για τις νομικές ενέργειες στις οποίες προβαίνει ο δήμος διεκδικώντας την αναλογική κατανομή των προσφύγων – μεταναστών σε όλη την επικράτεια.

Από τη πλευρά τους, οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμαναν ότι η περιοχή όλο το προηγούμενο διάστημα επωμίστηκε το μεγαλύτερο όγκο του προσφυγικού –μεταναστευτικού ζητήματος και οι άνθρωποι της στάθηκαν αλληλέγγυοι σε πολύ δύσκολες στιγμές για την πατρίδα μας και για ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Πηγή: Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας

Σχολιάστε