My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Παραίτηση Τσομπανίδη

Μια “παράπλευρη απώλεια” μετράει ο ΣΥΡΙΖΑ στο Κιλκίς ένεκα αυτών που προηγήθηκαν σχετικά με τη κατάρτιση του ψηφοδελτίου του: Την  παραίτησή του απ` τη ΝΕ Κιλκίς υπέβαλε ο Παναγιώτης Τσομπανίδης, ο οποίος ήταν κι ένας απ` τους ενδιαφερόμενους για μια θέση στο ψηφοδέλτιο του κόμματος.

PicturesΗ παραίτηση έχει να κάνει με το θέμα Παραστατίδη και τη στάση που κράτησε η ΝΕ,  ν` αποδεχτεί τελικά την υποψηφιότητα του πρώην βουλευτή, αλλά και να προτείνει τη συμμετοχή του Βλάση Αγτζίδη στον συνδυασμό.

Όπως είπε στο ΚΙΛΚΙΣ24 ο κ. Τσομπανίδης, στις διαδικασίες συγκρότησης του συνδυασμού δεν τηρήθηκε το καταστατικό του κόμματος, ενώ για τον ίδιο προκύπτει και ηθικό θέμα απ` τη παραβίαση των αρχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Διευκρινίζοντας τη στάση του, τόνισε ότι επέμενε μέχρι τέλους στη μη συμμετοχή του Θ. Παραστατίδη στον συνδυασμό κι όταν είδε ότι η ΝΕ την αποδέχεται, έκρινε ότι έπρεπε να παραιτηθεί απ` το συγκεκριμένο Όργανο.

Παράλληλα, έκανε λόγο για οργανωμένη προσπάθεια να μπει στο ψηφοδέλτιο ο Βλάσης Αγτζίδης παρά το γεγονός ότι αποκλείστηκε απ` την αρχική πρόταση της ΝΕ προς την κεντρική διοίκηση του κόμματος. “Ο κ. Αγτζίδης συνεργάστηκε στο παρελθόν με κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ”, υποστήριξε ο κ. Τσοπανίδης αιτιολογώντας τη στάση του.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Τσομπανίδης δεν δέχτηκε να συμμετάσχει στη ψηφοφορία που έγινε στη ΝΕ το βράδυ της περασμένης Παρασκευής για τη συγκρότηση νέας πρότασης προς τη κεντρική διοίκηση του κόμματος.

Σχολιάστε