My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σισμανίδης ήταν ΟΚ!

“Ουδέποτε προσφέρθηκε από τον Δήμο, τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο δωρεάν μεταφορά μέσω λεωφορείου για το συλλαλητήριο της Κυριακής”, διορθώνει η ΝΕ Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενη στο δήμαρχο Κιλκίς, Δ. Σισμανίδη, για τον οποίο υπογραμμίζει ότι “αντέδρασε στην ανακοίνωση που είχε αναρτηθεί στο f/b του Δήμου Κιλκίς, με αποτέλεσμα αυτή να κατέβει την ίδια μέρα”.

Ο λόγος, για τη προηγούμενη ανακοίνωση της ΝΕ, η οποία εγκαλούσε τους δημάρχους Κιλκίς και Παιονίας για ναύλωση λεωφορείων χωρίς έγκριση των δημοτικών συμβουλίων για μεταφορά δημοτών στην Αθήνα προκειμένου να παραβρεθούν στο συλλαλητήριο κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Η ανακοίνωση της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

Την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου στη σελίδα του Δήμου Κιλκίς που διατηρεί στο facebook αναρτήθηκε ανακοίνωση ότι σε συνεργασία με την Περιφέρεια ναυλώνει λεωφορείο για τη δωρεά μεταφορά των δημοτών στο συλλαλητήριο κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Η ΝΕ επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς εξέδωσε ανακοίνωση βάσει των στοιχείων που είχαν αναρτηθεί κι από το Δήμο Παιονίας ως τότε, με σκοπό να απαντηθεί , πως γίνεται να παίρνονται τέτοιες αποφάσεις, χωρίς να περάσουν από τα ΔΣ των Δήμων και ποιοι πληρώνουν γι αυτές.

Αργότερα έγινε γνωστό πως ο Δήμαρχος Κιλκίς αντέδρασε στην ανακοίνωση που είχε αναρτηθεί στο f/b του Δήμου Κιλκίς, με αποτέλεσμα αυτή να κατέβει την ίδια μέρα.

Ως Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς προχωρούμε στην διόρθωση της προηγούμενης ανακοίνωσής μας, διευκρινίζοντας ότι ουδέποτε προσφέρθηκε από τον Δήμο, τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο δωρεάν μεταφορά μέσω λεωφορείου για το συλλαλητήριο της Κυριακής 21 Ιανουαρίου 2018.”

Σχολιάστε