My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Επισκέψεις για το προσφυγικό

Την δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στην Ν. Καβάλα, καθώς και τη πόλη του Πολυκάστρου επισκέφθηκε τη Τρίτη 14 Ιουλίου, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση, έτσι ώστε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να συμβάλλει  στην διαχείριση του προσφυγικού στο νομό μας, στην ενίσχυση της δημόσιας υγείας, στην επίσπευση της διαδικασίας χορήγησης εγγράφων και στην τήρηση της εφαρμογής της αναλογικότητας σε πανελλαδικό αλλά και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Το κλιμάκιο αποτελούσαν, η βουλεύτρια Ειρήνη Αγαθοπούλου, μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ, η περιφερειακή σύμβουλος Έφη Ναβροζίδου και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία από το Κιλκίς και την Θεσσαλονίκη.

Στη δομή της Ν. Καβάλας το κλιμάκιο ενημερώθηκε από τον διοικητή Τραϊανό Τρέγκα σχετικά με τις συνθήκες διαμονής των προσφύγων, τον αριθμό των νεοαφιχθέντων και τον σχεδιασμό της κυβέρνησης για το επόμενο διάστημα.

Αργότερα, ακολούθησε επίσκεψη στην πλατεία του Πολυκάστρου, όπου η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες και να ακούσει τις ανησυχίες τους για την διαχείριση της  προσφυγικής κρίσης και  για την οικονομική κρίση που επιστρέφει.

Σχολιάστε