My Twitter Feed

18 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Συνωστισμος παλι στη ΝΔ

Ατύπως μεν, αλλά κατ` ουσίαν, μπήκαμε πια σε προεκλογική περίοδο, οπότε είναι λογικό να `χουν πάρει φωτιά όσοι ενδιαφέρονται να κατέβουν ως υποψήφιοι. Και κυρίως στο χώρο της ΝΔ, όπου πάντα στο νομό μας παρατηρούνταν συνωστισμός ενδιαφερομένων.

Εκτός, λοιπόν, απ` τους πρώην βουλευτές, Σ. Τσιτουρίδη και Γ. Συμπιλίδη, τον σίγουρο υποψήφιο Γ. Γεωργαντά (είναι το “νέο αίμα” και σαμαρικός) και τον “συνήθη” Θ. Πασσαλίδη (ο οποίος ποτέ δεν είναι σίγουρος αλλά στο τέλος πάντα μπαίνει στον συνδυασμό), ακούγονται κι άλλα ονόματα στις πολιτικές πιάτσες. Όπως π.χ. του αντιδημάρχου Κιλκίς, Κώστα Παπαδόπουλου (ως…πιο νέο αίμα, αυτός) και του πρώην προέδρου της ΝΟΔΕ, Μάκη Πεντζερετζή.

Όμως, εκεί που γίνεται χαμός είναι στα γυναικεία ονόματα! Πόσο, μάλλον, που τυχαίνει να προέρχονται όλα απ` τη περιοχή του Δήμου Παιονίας! Μιλάμε για την Αθανασία Λιάρτση, την Σόνια Συμεωνίδου, την Ντίνα Συμεωνίδου και, προσφάτως, την Ελισάβετ Δημητριάδου. Στην επιλογή οιουδήποτε απ` αυτά τα ονόματα, θα ταιριάζει απόλυτα η γνωστή ρήση “μ` ένα σμπάρο δυο τρυγόνια”. Καθότι και γυναικεία παρουσία έχεις στον συνδυασμό και εκπροσώπηση της Παιονίας!

 

Σχολιάστε