My Twitter Feed

23 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Συνεχίζεται η κόντρα για το ΤΕΙ

Ανταπάντηση στην απάντηση Γεωργαντά, με αντικείμενο το θέμα του κτιριακού του ΤΕΙ, είχαμε από τη ΝΕ Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ.

TEI KILKISΗ Οργάνωση επαναλαμβάνει ότι η συνάντηση με την κ. Αναγνωστοπούλου για νομοθετική ρύθμιση του ζητήματος προηγήθηκε της τροπολογίας που κατέθεσε ο βουλευτής της ΝΔ και αποδέχτηκε η αν. υπουργός. Δεν επιμένει, ωστόσο, ότι “στα πλαίσια των απαραίτητων κοινοβουλευτικών διαδικασιών, αποφασίστηκε η τροπολογία να κατατεθεί από τη μεριά της αντιπολίτευσης”, όπως ανέφερε η πρώτη ανακοίνωση της ΝΕ.

Η ανταπάντηση της ΝΕ έχει ως εξής:

“Ο κ. Γεωργαντάς, στην ανακοίνωσή του αναφορικά με τη λειτουργία του Τ.Ε.Ι.  της πόλης μας, παραδέχεται ουσιαστικά πρώτον, ότι προηγήθηκε της τροπολογίας που υπέβαλλε  συνάντηση και δέσμευση από την αναπληρώτρια Υπουργό κ. Αναγνωστοπούλου για νομοθετική ρύθμιση του ζητήματος. Η  πρωτοβουλία της συνάντησης ανήκε στον  βουλευτή κ. Παραστατίδη και της οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς (συμπληρώνουμε εμείς).

Δεύτερο ότι η υπουργός αντιμετωπίζοντας με σοβαρότητα το ζήτημα και τηρώντας τη δέσμευση της, αποδέχθηκε την τροπολογία  και τρίτον ότι αυτό που δεν έγινε με τις άλλες κυβερνήσεις Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ ολοκληρώθηκε νομοθετικά με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Ανταποκρινόμαστε στην πρόκληση του κ. Γεωργαντά να είμαστε παρόντες στο ζήτημα του Τ.Ε.Ι, αλλά και σε κάθε άλλο ζήτημα που αφορά το νομό μας με συναίνεση, πέρα από κομματικές σκοπιμότητες, όπως αυτή εκφράστηκε από τις ενέργειες της υπουργού  κ. Αναγνωστοπούλου. Ευχόμαστε δε,  η χιλιοεκφρασμένη δέσμευση του για την ολοκλήρωση της εθνικής οδού Ν. Σάντας – Θεσσαλονίκης να πραγματοποιηθεί επιτέλους με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.”

Σχολιάστε