My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση

Επανέρχεται με νέα ανακοίνωση-απάντηση η ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) Κιλκίς της ΝΔ προς τη βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, Ειρήνη Αγαθοπούλου, για το θέμα του Νοσοκομείου Κιλκίς.

Η ανακοίνωση με τίτλο “στον ΣΥΡΙΖΑ πάντα μπερδεύουν την αλήθεια με το ψέμα”, έχει ως εξής:

“Η κα Αγαθοπούλου ως στέλεχος του Σύριζα προφανώς μόνο με ψέματα έχει μάθει να λειτουργεί. Εκτίθεται απέναντι στον κιλκισιώτικο λαό καθώς επιχειρεί, ανεπιτυχώς όμως, να παραποιήσει την αλήθεια.

Θα λάβει την επόμενη εβδομάδα απαντήσεις με έγγραφα πολλά εκ των οποίων υπογράφουν οι ίδιοι οι σύντροφοί της στις προηγούμενες διοικήσεις του Νοσοκομείου Κιλκίς. Από τα έγγραφα αυτά θα αποδεικνύεται η μοναδική αλήθεια ότι ο ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός για την ΜΕΘ Κιλκίς είναι ενταγμένος στο έργο ΠΔΕ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ Γ.Ν. ΚΙΛΚΙΣ» ποσού 5.561.770 ευρώ από τον Αύγουστο του 2013 δηλαδή με υπογραφή των Υπουργών της Νέας Δημοκρατίας.

Μέρος του ποσού αυτού αφορούσε το εξοπλισμό της ΜΕΘ και τα χρήματα ήταν διασφαλισμένα από τότε. Από τα χρήματα αυτά απορροφήθηκαν μέχρι το έτος 2014 περίπου 2.000.000 ευρώ και στα εναπομείναντα είναι και αυτά που αφορούν την ΜΕΘ.

Από το 2015 μέχρι το 2019 δεν έγινε καμία ουσιαστική ενέργεια για την προμήθεια του σχετικού εξοπλισμού και μετά από 4,5 ολόκληρα χρόνια εδέησε η προηγούμενη διοίκηση να ζητήσει την έγκριση σκοπιμότητας για το τμήμα του εξοπλισμού που αφορά τη λειτουργία της ΜΕΘ. Το έτος 2019 δηλαδή αξιώθηκαν να ζητήσουν από τα εγκεκριμένα χρήματα του ΠΔΕ του 2013 την προμήθεια του αναγκαίου εξοπλισμού!!!

Αυτά τα 4,5 χρόνια η κα Αγαθοπούλου βρισκόταν στην Αθήνα ως Πρόεδρος του ΚΕΘΙ, του Κέντρου για την ισότητα των φύλων και προφανώς … έχασε επεισόδια.

Και μια μικρή ερώτηση σε σχέση με την ιδιότητα της αυτή:

Την έγκληση εργαζομένης του Νοσοκομείου για ξυλοδαρμό της από τον πρώην Διοικητή δεν τον θεώρησε σοβαρό περιστατικό;

Την άσκηση δίωξης σε βάρος του και την καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων δεν την πληροφορήθηκε;

Προφανώς δεν θώρησε σημαντικό το γεγονός αυτό για να βγάλει κάποια δήλωση συμπαράστασης το ΚΕΘΙ όπως βέβαια δεν το έπραξε και στην περίπτωση του Πρέσβη της Βενεζουέλας…

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους, η συνέχεια με έγγραφα πια την άλλη εβδομάδα.”

Σχολιάστε