My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Συνεχίζει να ενισχύεται ο Εθνικός

ypsilos-dimitrisΆλλη μια σπουδαία μεταγραφή πραγματοποίησε ο Εθνικός αφού μετά από συντονισμένες κινήσεις της Διοίκησης συμφώνησε με τον 23χρονο μεσοεπιθετικό Δημήτρη Υψηλό από τον Καμπανιακό Χαλάστρας ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στο Νέο Αγιονέρι.

X KΠαράλληλα ζήτημα ωρών όπως ΄΄δείχνουν΄΄ οι μέχρι τώρα συνομιλίες είναι η ανανέωση συνεργασίας του Εθνικού με τον έμπειρο τερματοφύλακα Χρήστο Καλογεράκη (γεν. 1984) ο οποίος αγωνιζόταν στην ομάδα και την περασμένη αγωνιστική περίοδο (2014 – 2015).

Με πρωτοφανή ζήτηση συνεχίζεται και η διάθεση των καρτών διαρκείας 2015 – 2016 προς την φίλαθλη κοινή γνώμη.

 Όσο αφορά την προετοιμασία ήδη η ομάδα θα βρίσκεται από τις πρωινές ώρες της Πέμπτης στην τοποθεσία των Ανω Ποροϊων όπου και θα ΄΄ανεβάσει΄΄ στροφές ενόψει του πρωταθλήματος που ξεκινά σε λιγότερο από ένα μήνα.

Φιλικά 

Δυο δυνατά φιλικά οριστικοποιήθηκαν με ομάδες της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Το Σάββατο 22 Αυγούστου εκτός έδρας ο Εθνικός Ν. Αγιονερίου θα ταξιδέψει στις Σέρρες και πιο συγκεκριμένα στον Γάζωρο όπου και θα τεθεί αντιμέτωπος με τον συνονόματο του Εθνικό Σερρών / Γαζώρου και τέσσερις ημέρες αργότερα στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς θα αντιμετωπίσει σε μια άτυπη ρεβάνς (του φιλικού αγώνα της 14ης Αυγούστου) τον Αιγινιακό Πιερίας.

Όσον αφορά όμως τα φιλικά το καλύτερο η Διοίκηση το κρατά ως έκπληξη προς το φίλαθλο κοινό καθώς θα πραγματοποιήσει την πιο σπουδαία φιλική αναμέτρηση με μεγάλη ομάδα της super league.

 Η ημερομηνία παραμένει ακόμη σε εκκρεμότητα αλλά πάντως ένα είναι σίγουρο ότι θα πραγματοποιηθεί ως το πιο δυνατό τεστ ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων του Εθνικού για στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Σχολιάστε