My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Συνδέσεις με Φυσ. Αέριο στο Κιλκίς

*Γεωργαντάς: Χαιρετίζουμε τις συνδέσεις καταναλωτών.

Σε νέες συνδέσεις καταναλωτών με το υφιστάμενο δίκτυο διανομής φυσικού αερίου στην πόλη του Κιλκίς, προχωρά η Δημόσια Επιχείρηση Δικτύων Διανομής Αερίου (ΔΕΔΑ).

Ο νέος κύκλος των εργασιών ανοίγει σήμερα Δευτέρα 12 Απριλίου και οι ενδιαφερόμενοι οικιακοί και εμπορικοί καταναλωτές, των οποίων τα κτήρια βρίσκονται σε δρόμο από τον οποίο διέρχεται το υφιστάμενο δίκτυο διανομής, μπορούν να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες για τη διαδικασία σύνδεσης.

Το υφιστάμενο δίκτυο είναι μήκους 11 χιλιομέτρων και διέρχεται από τους κεντρικούς δρόμους της πόλης (21ης Ιουνίου, Ελευθερίου Βενιζέλου, 15 Μαρτύρων, Γ. Καπέτα, περιφερειακός).

Για τη διευκόλυνση των ενδιαφερομένων, επισυνάπτονται χάρτης του Κιλκίς επί του οποίου αποτυπώνεται το υφιστάμενο δίκτυο, καθώς και πίνακας με τις οδούς από τις οποίες αυτό διέρχεται.

Στην ιστοσελίδα της ΔΕΔΑ (www.deda.gr) υπάρχουν, επίσης, αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα απαραίτητα έγγραφα (π.χ. αίτηση σύνδεσης, δικαιολογητικά) τα οποία απαιτούνται για να προχωρήσει η διαδικασία σύνδεσης.

Σημειώνεται ότι σε όλους τους νέους καταναλωτές που θα υπογράψουν σύμβαση σύνδεσης με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου, τα τέλη σύνδεσης θα είναι δωρεάν.

Δήλωση Γεωργαντά

Με αφορμή τις συνδέσεις καταναλωτών με το υφιστάμενο δίκτυο φυσικού αερίου στο Κιλκίς, ο υφυπουργός Γιώργος Γεωργαντάς έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Χαιρετίζουμε τις συνδέσεις καταναλωτών με το υφιστάμενο δίκτυο διανομής φυσικού αερίου στην πόλη του Κιλκίς, μήκους 11 χμ.

Έπειτα από την ενεργοποίηση του δικτύου, στην οποία προχώρησε η ΔΕΔΑ, τον περασμένο Σεπτέμβριο, δίνεται σήμερα η δυνατότητα στους Κιλκισιώτες και τις επιχειρήσεις της πόλης, να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτή την οικονομικότερη και φιλικότερη προς το περιβάλλον, μορφή ενέργειας, και μάλιστα με τα τέλη σύνδεσης δωρεάν.

Τον ερχόμενο Ιούνιο αναμένεται να εγκατασταθεί ο ανάδοχος, ο οποίος έχει αναλάβει το έργο της επέκτασης του δικτύου για 36χμ, κάνοντας έτσι την πόλη του Κιλκίς μια από τις πρώτες στην Κεντρική Μακεδονία με τόσο εκτεταμένη πρόσβαση, στο φυσικό αέριο».

Σχολιάστε