My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Συναυλία αλληλεγγύης με Χαίνηδες

Τέσσερις φορείς του Κιλκίς διοργανώνουν συναυλία με τους ΧΑΪΝΗΔΕΣ με σκοπό να στηριχθούν με τα έσοδά της, τα Κοινωνικά Ιατρείο – Φαρμακείο και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία Δήμος (ΚΔΕΚ).

xainidesΣυγκεκριμένα, τη μεγάλη συναυλία με το γνωστό και ποιοτικό μουσικό συγκρότημα «ΧΑΪΝΙΔΕΣ» διοργανώνουν ο Δήμος Κιλκίς, το ΚΔΕΚ, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος και ο Ιατρικός Σύλλογος Κιλκίς, στο Θέατρο Λόφου, την Πέμπτη 9 Ιουλίου, στις 9.30 μμ, με τιμή του εισητηρίου μόνο 5 ευρώ.

Όπως τονίζουν οι διοργανωτές, πρόκειται για “μια κίνηση αλληλεγγύης από την πλευρά του συγκροτήματος που αποδεικνύει ότι η κοινωνία, στις δύσκολες στιγμές που διανύει ο τόπος μας, έχει τις δικές της αντιστάσεις και μπορεί να σηκώσει εν μέρει και στο μέγεθος που της αναλογεί το βάρος της συμπαράστασης και της στήριξης ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων”.

Εξ` άλλου, επειδή υπάρχουν πολύ μεγάλες ανάγκες αναλωσίμου υγειονομικού υλικού σε όλες τις μονάδες υγείας, παρακαλείται όποιος ή όποια το επιθυμεί, να προσφέρει και είδη όπως γάντια, μάσκες, επιδεσμικό υλικό, αντισηπτικά, παυσίπονα, βαμβάκι, οινόπνευμα απολλυμαντικά, χαρτικά κ.ά.

Η συγκέντρωση της προσφοράς Αλληλεγγύης θα γίνει στην είσοδο του θεάτρου από ανθρώπους του Φαρμακευτικού και Ιατρικού συλλόγου.

 

Σχολιάστε