My Twitter Feed

23 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Συναντήσεις με φορείς του Κιλκίς

Από το πρωί της Πέμπτης, πραγματοποιούνται στο Κιλκίς συναντήσεις της πρώην βουλευτή και νυν προέδρου του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ) Ειρήνης Αγαθοπούλου, με παράγοντες από παραγωγικούς και επιχειρηματικούς φορείς του νομού, σχετικά με τις εξελίξεις στο επίπεδο των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές.

agathopoulou-laskakis

Φωτό αρχείου

Η κ. Αγαθοπούλου, δηλώνει την αμέριστη στήριξη όλου του κυβερνητικού επιτελείου στους φορείς και διαβεβαιώνει ότι “ο πρωθυπουργός και το Υπουργικό Συμβούλιο έχουν απόλυτη επίγνωση των επιπτώσεων από τις εξελίξεις, γι’ αυτό εργάζονται για την ομαλοποίηση της αγοράς και τη σταθερότητα του τραπεζικού συστήματος της χώρας, μέσα σε ένα εξαιρετικά δυσμενές περιβάλλον. Κατανοούν απόλυτα τις δυσκολίες και τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που καλείται να αντιμετωπίσει η αγορά και διαβεβαιώνουν ότι κάνουν και θα κάνουν το καλύτερο για να επανέλθει η χώρα σε κανονικές συνθήκες το συντομότερο δυνατό. Εξάλλου ο σημερινός Πρωθυπουργός και η σημερινή Κυβέρνηση έχουν αποδείξει ότι είναι οι μοναδικοί των τελευταίων χρόνων, που δε διστάζουν να θυσιαστούν για την αξιοπρέπεια και την επιβίωση του ελληνικού λαού”.

Στη σχετική ανακοίνωση της κ. Αγαθοπούλου τονίζεται επίσης ότι:

Η προσφυγή στη λαϊκή εντολή ήταν μονόδρομος μετά τα τελεσίγραφα των δανειστών, τώρα όμως αυτό που προέχει είναι να επικρατήσει η ενότητα, η ομοψυχία και η αποφασιστικότητα των Ελλήνων, ώστε η χώρα μας να βάλει τους δικούς της όρους στο παιχνίδι της διαπραγμάτευσης.

Οι παραγωγικοί φορείς της περιοχής, αλλά και όλης της χώρας, ανεξάρτητα των επιλογών τους, οφείλουν να συμβάλουν στην ομαλή ροή των εξελίξεων και φαίνεται ότι το κάνουν. Ας σταθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων!”

 

Σχολιάστε