My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Συνέχεια για τις θέσεις γραμματέων

*Βίντεο από ομιλία στη Βουλή.

Ανεπαρκείς χαρακτηρίζει τις απαντήσεις της κ. Γεροβασίλη στην επίκαιρη επερώτηση της ΝΔ για το ζήτημα των προκηρύξεων των θέσεων γραμματέων, ο τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης του κόμματος, βουλευτής Κιλκίς, Γιώργος Γεωργαντάς.

Η σχετική δήλωσή του έχει ως εξής:

«Κατά τη σημερινή συζήτηση της Επίκαιρης Επερώτησης της Νέας Δημοκρατίας για τις φωτογραφικές προκηρύξεις των Γενικών Γραμματέων, η κυβέρνηση δια της αρμόδιας Υπουργού Όλγας Γεροβασίλη, όχι μόνο δεν έδωσε απαντήσεις αλλά επέδειξε και πρωτοφανή περιφρόνηση προς την κορυφαία αυτή διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Η κ. Γεροβασίλη αρνήθηκε να απαντήσει επί των ερωτημάτων μας τόσο για τις ίδιες τις προκηρύξεις όσο και για την αποδεδειγμένη αποστολή των στοιχείων των φακέλων των υποψηφίων σε τέσσερις Υπουργούς. Ενώ η κυβέρνηση ανακοινώνει την επαναπροκήρυξη 22 θέσεων, αφού αποδεικνύεται επίσημα πια ότι η διαδικασία έχει διαβληθεί και δημιουργεί ακυρωτέες πράξεις, επιμένει να διορίσει στις θέσεις αυτές τους ήδη προεπιλεγέντες κομματικούς φίλους του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ένα πράγμα συμφωνούμε με τα σημερινά λεγόμενα της κ. Υπουργού: η Νέα Δημοκρατία δεν αναγνωρίζει την απαράδεκτη και αναξιοκρατική αυτή διαδικασία -η οποία άλλωστε έχει ήδη απαξιωθεί ηθικά και νομικά- και ως αυριανή Κυβέρνηση της χώρας θα ακυρώσει όποιον διορισμό γίνει μέσω αυτής».

Ομιλία τη Βουλή

Δείτε την ομιλία του κ. Γεωργαντά στη χθεσινή (Παρασκευή) συζήτηση της επίκαιρης επερώτησης.

Σχολιάστε