My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Συνέλευση και πίτα των Κιλκισιωτών Αθήνας

ΤΓΣ2013 009Την περασμένη Κυριακή 27 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΚΙΛΚΙΣΙΩΤΩΝ  ΑΘΗΝΑΣ  ΚΑΙ  ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ η Τακτική Γενική Συνέλευση, με πρόεδρο τον Αχιλλέα Μουρατίδη  και γραμματέα την Αναστασία Νάκα.

Με την έναρξη των εργασιών ο πρόεδρος του Δ.Σ. Βασίλης Κωνσταντινίδης έκανε αναλυτική παρουσίαση των δραστηριοτήτων, της οικονομικής κατάστασης του Συλλόγου και παρουσίασε  τον προϋπολογισμό της επόμενης περιόδου. Ακολούθησε πλούσιος διάλογος και έγιναν πολλές προτάσεις για την παραπέρα δράση του Συλλόγου.

Στη συνέχεια, η αντιπρόεδρος του συλλόγου, Χαρά Καραπιπερίδου, εντελώς αιφνιδιαστικά και χωρίς προηγούμενα να ενημερώσει τα μέλη του Δ.Σ., υπέβαλε την παραίτηση της από το Δ.Σ., επικαλούμενη εργασιακό φόρτο.

Στη συνέχεια έγιναν προτάσεις για την εκλογή των δυο μελών για το Δ.Σ. στις θέσεις του Δ. Τομπρουκίδη (εγκαταστάθηκε στη Γερμανία) και της Χαράς Καραπιπερίδου. Προτάθηκαν οι Βάτσου Αναστασία και Μάκης Καραπιπερίδης.

Στην ψηφοφορία που ακολούθησε εκλέχθηκαν και οι δύο παμψηφεί. (Για ψηφολέκτες εκλέχθηκαν οι: Μαρία Παπαδοπούλου, Γεώργιος Βαφειάδης και Ανέστης Βαβουλίδης).

Με την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας έγινε η κοπή της πίτας απ` το μέλος του Δ.Σ. και από τα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου, Α. Ατματζίδου. Τυχερή ήταν η κ. Ζωή Μουρατίδου.

Σχολιάστε