My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Συνάντηση φορέων για γιορτασμό του `13

Το 2013 αποτελεί μια χρονιά ορόσημο για το Κιλκίς, καθώς συμπληρώνονται εκατό χρόνια από την απελευθέρωση και την ενσωμάτωσή του στην Ελλάδα. Με αφορμή τα 100 χρόνια ελεύθερου ελληνικού του βίου, ο Δήμος Κιλκίς προγραμματίζει σειρά επετειακών εκδηλώσεων, που θα λάβουν χώρα καθόλη τη διάρκεια του 2013.

Στο πλαίσιο του σημαντικού αυτού γεγονότος και με βασικό στόχο την ενεργοποίηση και την ουσιαστική συμμετοχή όλων των τοπικών δυνάμεων στην αρτιότερη προετοιμασία και οργάνωση των εορταστικών δράσεων, η Οργανωτική Επιτροπή “Κιλκίς 1913-2013”απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση συνεργασίας σε όλους τοπικούς φορείς και συλλόγους.

Ειδικότερα, τη Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012, θα πραγματοποιηθούν δύο συναντήσεις στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς (στις 11:30 π.μ. για τους δημόσιους φορείς και στις 6:30 μ.μ. για τους πολιτιστικούς, αθλητικούς και επιστημονικούς συλλόγους) στις οποίες θα γίνει παρουσίαση της φιλοσοφίας σχεδιασμού και οργάνωσης του εορτασμού καθώς και του πλαισίου συνεργασίας μεταξύ δήμου και φορέων, ενώ  θα ακολουθήσει διάλογος και ανταλλαγή απόψεων.

Επιδίωξη αλλά και προσδοκία της Οργανωτικής Επιτροπής όπως και του Δήμου Κιλκίς σε ό,τι αφορά την διεργασία σχεδιασμού του εορταστικού προγράμματος, είναι να συμμετέχουν ενεργά αλλά και δημιουργικά τόσο οι τοπικοί φορείς, όσο και όλοι οι πολίτες, προκειμένου οι υπό υλοποίηση δράσεις και εκδηλώσεις να έχουν ουσιαστικό και πραγματικό αντίκρισμα στην τοπική κοινωνία.

Προς αυτήν την κατεύθυνση κινείται εξάλλου και η φιλοσοφία της ιστοσελίδας για τα 100 χρόνια Κιλκίς (www.kilkis2013.gr), που ολοκληρώνεται εντός των επομένων ημερών και στην οποία μεταξύ άλλων θα υπάρχει η δυνατότητα να καταθέτουν όσοι το επιθυμούν τις προτάσεις, τις απόψεις και τις ιδέες τους.

Δελτίο τύπου του Δήμου Κιλκίς

Σχόλια
One Response to “Συνάντηση φορέων για γιορτασμό του `13”
  1. Ο/Η Θείος Αδάμ λέει:

    ‘’Με αφορμή τα 100 χρόνια ελεύθερου ελληνικού του βίου, ο Δήμος Κιλκίς προγραμματίζει σειρά επετειακών εκδηλώσεων, που θα λάβουν χώρα καθόλη τη διάρκεια του 2013.’’
    Εκδηλώσεις ετοιμάζει και o δήμος Παιονίας. Καλά λένε πως ο Έλληνας δε χάνει ποτέ το χιούμορ του. http://mayrogialoyros.blogspot.gr/2012/06/blog-post.html

Σχολιάστε