My Twitter Feed

25 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Συνάντηση ΔΕΕΠ Κιλκίς με ΧΩΜΑ

Σε συνέχεια των συναντήσεων με αθλητικούς συλλόγους, στο πλαίσιο πρωτοβουλίας του τομέα αθλητισμού της κομματικής Οργάνωσης της ΔΕΕΠ Κιλκίς της ΝΔ, την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου ο πρόεδρος Μ. Παπαδόπουλος, ο γραμματέας Ν. Τοπαλίδης και η υπεύθυνη τομέα αθλητισμού Γ. Τριανταφυλλίδου συναντήθηκαν με τους εκπροσώπους του αθλητικού σωματείου ΧΩ.Μ.Α. (Χωμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός) Αν. Αβραμίδη και Αθ. Καριοφύλλη, με τους οποίους είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για θέματα που αφορούν την πορεία του συλλόγου αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Το σωματείο ΧΩ.Μ.Α. ιδρύθηκε το 2015, έχει να επιδείξει πολλούς επιτυχημένους αγώνες και δραστηριότητες μηχανοκίνητου αθλητισμού και κορυφαίο στόχο την διεξαγωγή στον τόπο μας ενός Πανελληνίου πρωταθλήματος dragster, στην περιοχή του Δήμου Κιλκίς, με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα διεξαγωγής από την Ομοσπονδία.

“Εκ μέρους της ΔΕΕΠ Ν. Κιλκίς ΝΔ εκφράσθηκε προς τους διοικούντες του ΧΩ.Μ.Α. η στήριξη και η αρωγή σε ότι είναι εφικτό για κάθε σχεδιασμό του συλλόγου για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Πόσο μάλλον για την πραγματοποίηση στο νομό μας ενός μεγάλου αγώνα πανελληνίου επιπέδου το οποίο θα αποτελέσει πόλο έλξης και θα αναδείξει και θα προβάλει το Κιλκίς”, τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση της ΔΕΕΠ.

Σχολιάστε