My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Συνάντηση Ειρ. Αγαθοπούλου με αστυνομικούς

Με εκπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Κιλκίς συντήθηκε προχθές Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου, η βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ, Ειρήνη Αγαθοπούλου. Συγκεκριμένα, συναντήθηκε με την Πρόεδρο  Τσελέκη Γεωργία και το Γενικό Γραμματέα της Ε.ΑΣ.Υ.Ν.Κ. Ηλία Παπαγεωργίου, οι οποίοι αναφέρθηκαν στο γεγονός ότι ήδη έχουν υποστεί περικοπές στο μισθό τους που αγγίζουν το 40% και σημείωσαν πως το ενδεχόμενο περαιτέρω περικοπών ισοδυναμεί με πλήρη μισθολογική εξαθλίωση.

Όπως τόνισαν οι εκπρόσωποιτης ΕΑΣΥΝΚ, κακώς έχουν ενταχθεί οι αστυνομικοί στα ειδικά μισθολόγια γιατί στην πραγματικότητα τα μισθολόγιά τους δεν είναι καθόλου προνομιακά, όπως εντέχνως προσπαθεί να τα παρουσιάζει η κυβέρνηση. Η πλειοψηφία των αστυνομικών αμείβεται με ισχνούς μισθούς (ο βασικός μισθός ανέρχεται στα 683 ευρώ), χωρίς να αναγνωρίζεται η επικινδυνότητα της εργασίας τους. Ταυτόχρονα δήλωσαν ότι η κυβέρνηση, ασυνεπής προς τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, διαφαίνεται πως προτίθεται να επιβάλλει περαιτέρω περικοπές, και τόνισαν ότι η προσπάθεια που γίνεται τελευταία για διάκριση μάχιμων και μη μάχιμων υπαλλήλων, γίνεται τεχνιέντως και με στόχο να τους διασπάσει.

Απ` τη πλευρά της, η κ. Αγαθοπούλου υπογράμμισε ότι “τέτοιες κυβερνητικές επιλογές συνιστούν αποτελέσματα της μνημονιακής πολιτικής και δεν πρόκειται τα βάρβαρα μέτρα να τελειώσουν αν δε φύγουν οι υπέρμαχοι του μνημονίου από την εξουσία”. Διαβεβαίωσε δε ότι “ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, πιστός στις προεκλογικές του δεσμεύσεις και όντας πάντα κοντά στο λαό, θα καταψηφίσει οποιοδήποτε νομοσχέδιο που αφορά σε περαιτέρω αφαίμαξη των μισθωτών και των συνταξιούχων”, ενώ παράλληλα “θα συνεχίσει να ασκεί εντός Κοινοβουλίου μια πολύ δυναμική αντιπολίτευση προσπαθώντας να αποτρέψει τα νέα μέτρα, που θα υποβαθμίσουν ακόμα περισσότερο το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων”.

Η βουλευτής τόνισε ταυτόχρονα την επιτακτική ανάγκη, να βοηθηθούν άμεσα οι συμπολίτες μας που ήδη δυσκολεύονται να επιβιώσουν. Προς το σκοπό αυτό, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ έχει λάβει τη απόφαση να στηρίξει τόσο τις υπάρχουσες κοινωνικές δομές και δίκτυα αλληλεγγύης, όσο και τη δημιουργία νέων, όπου η ανάγκη το απαιτεί. “Αξιοπρέπεια, αλληλεγγύη και αντίσταση είναι τα όπλα μας για το δύσκολο χειμώνα και μαζί θα παλέψουμε”, σημείωσε η βουλευτής.

Σχόλια
One Response to “Συνάντηση Ειρ. Αγαθοπούλου με αστυνομικούς”
  1. Ο/Η Χίτης λέει:

    683 και 500 ευρω επιδόματα……Αν φοβαστε να παραιτηθείτε φλωροι. Εκείνη την καφετέρια στο ΙΚΑ την κανατε στεκι σας. Για την ιστορια να πω οτι εχω φωτογραφιες απο τα τζιπακια (πινακιδες δηλ) μερα και ωρα φυσικα και προσωπα μπατσων…
    Απο το επαγγελμα αυτο φαινεται ο κινδυνος που εχει, γνωριζετε οτι μπορει να χασετε την ζωη σας (στο Κιλκις ειδικα 1 στο εκατομμυριο), ο εργατης ομως στα λιμανια δεν ξερει οτι την αλλη μερα μπορει να εχει κομμενο χερι….Μπορειτε να παραιτηθειτε λοιπον!! Αληθεια ποσους διοικητες εχει η αστ. διευθυνση;;;; 6;;;;;;;; Εχουμε διοικητη και για τις τουαλέτες;;;;

Σχολιάστε