My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Συνάντηση Άτλαντα με ΕΟΠΕ

Την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου έγινε η συνάντηση της Διοίκησης του Άτλαντα Κιλκίς με αντιπροσωπεία παραγόντων της Ελληνικής ομοσπονδίας πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) και συζητήθηκαν διοικητικά, αναπτυξιακά και διοργανωτικά θέματα που αφορούν τον σύλλογο.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν από πλευράς ΕΟΠΕ, ο τεχνικός σύμβουλος Εθνικών ομάδων και ταμίας της ομοσπονδίας κ. Τάκης Καβαλιεράκης μαζί με τον διευθυντή κ. Περικλή Μπακοδήμο, ο β΄ προπονητής της Εθνικής Γυναικών κ. Νίκος Μπουτσουρής , ο προπονητής της Εθνικής ομάδας Παμπαίδων κ. Παναγιώτης Λακασάς μαζί με τον υπεύθυνο ανάπτυξης κ. Χρήστο Ντόζη. Επίσης στην συνάντηση παρευρέθηκε και ο πρόεδρος του Συνδέσμου προπονητών Ελλάδος κ. Κώστας Χαριτωνίδης.

Πριν τη συνάντηση οι προπονητές των Εθνικών και αναπτυξιακών ομάδων παρακολούθησαν την καθιερωμένη προπόνηση της ομάδας των παγκορασίδων και του προαγωνιστικού τμήματος του Άτλαντα Κιλκίς.

Σε θέματα ανάπτυξης συζητήθηκαν και προτάθηκαν τρόποι από πλευράς των τεχνικών της ΕΟΠΕ για την διάδοση του αθλήματος και την προσέλκυση κυρίως μικρών ηλικιακά αγοριών αλλά και κοριτσιών.

Όσον αφορά τη συζήτηση σε θέματα διοργάνωσης, συζητήθηκε η σκέψη διοργάνωσης Βαλκανικών Αγώνων βόλεϊ για το 2021στο Κιλκίς, καθότι λόγοι γεωγραφικοί και υποδομών (2 κλειστά δίπλα-δίπλα) βοηθούν στην καταρχήν θετική σκέψη υλοποίησης της πρότασης, την οποία πλέον μετά το τέλος των πανελλήνιων πρωταθλημάτων η διοίκηση της ΕΟΠΕ θα εξετάσει, πάντα βέβαια με την συνεργασία και συναίνεση του Δήμου Κιλκίς και της Περιφέρειας.

Να επισημάνουμε πως για τη συνάντηση αυτή και την πρόθεση μας για μία διοργάνωση Εθνικού επιπέδου ήταν ενήμερος ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Δημήτριος Κυριακίδης ο οποίος είδε θετικά την πρωτοβουλία και δεσμεύθηκε να την επεξεργασθεί, με μεγάλη πιθανότητα υιοθέτησής της. Ήταν επίσης ενήμερος και σε αναμονή εάν χρειαζόταν να παρευρεθεί στη συνάντηση και ο Αντιδήμαρχος αθλητισμού, νέας γενιάς, εθελοντισμού και διά βίου μάθησης κ. Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης, ο οποίος βρίσκεται κυριολεκτικά δίπλα μας και προσπαθεί πάντα για άμεση επίλυση και προώθηση θεμάτων που αφορούν το αντικείμενο ευθύνης της αντιδημαρχείας του.

Μετά το τέλος της συνάντησης ακολούθησε γεύμα προς τιμήν των καλεσμένων.

Σχολιάστε