My Twitter Feed

5 Δεκεμβρίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

SOS παραγωγών από Γουμένισσα -

Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου, 2022

Φραγγίδης: Διαλύουν το ΕΣΥ -

Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου, 2022

ΔΕΥΑΚ: Συμβασιοποίηση έργων -

Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου, 2022

Ενθουσιώδης υποδοχή σε Τσίπρα -

Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, 2022

Στάση εργασίας για την Υγεία -

Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου, 2022

“Όχι στο τερατούργημα για Υγεία” -

Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου, 2022

Διήμερο για τη βία κατά γυναικών -

Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου, 2022

Εκκρεμούν ακόμα οι αποζημιώσεις -

Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου, 2022

Συμπιλιδης σε φιλους: Κατεβαινω με Σαμαρα

Την απόφασή του να κατέλθει στον πολιτικό στίβο ως υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο νομό Κιλκίς ανακοίνωσε ο  Γιώργος Συμπιλίδης σε δημόσια συγκέντρωση φίλων και υποστηρικτών του που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου σε γνωστό στέκι του Κιλκίς.

Ο Γιώργος  Συμπιλίδης έτυχε θερμής υποδοχής από τους Κιλκισιώτες με τους οποίους άλλωστε διατηρεί  μια μακροχρόνια σχέση φιλίας και εμπιστοσύνης. Και επειδή σε όλη την πολιτική του διαδρομή δεν έχει χρησιμοποιήσει  μεγαλόστομες διακηρύξεις  και έχει αποφύγει επίμονα τον   ξύλινο πολιτικό λόγο, απηύθυνε ένα εγκάρδιο χαιρετισμό στους πολλούς φίλους του. Λίγες κουβέντες και σταράτες είπε στους παρεστώτες ο υποψήφιος βουλευτής του ν. Κιλκίς υπογραμμίζοντας ιδιαίτερα την ανάγκη σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς να παραμείνει ενωμένη η κοινωνία.

‘’Για να κρατηθεί ζωντανή η κοινωνία μας χρειάζεται πάνω από όλα να έχουμε ανθρωπιά. Να βρούμε περισσότερα στηρίγματα κοινωνικής αλληλεγγύης και να μείνουμε ενωμένοι’’. Ο κ. Συμπιλίδης αναφέρθηκε στις άσχημες οικονομικές εξελίξεις που διαγράφονται για τη χώρα, συμπλήρωσε ωστόσο ότι τίποτε δεν έχει χαθεί και ότι ο ελληνικός λαός θα παλέψει με σθένος και με λεβεντιά για να ξαναβρεί το βηματισμό του προς την πρόοδο.

‘’Σ’ αυτή την προσπάθεια για την ανάκαμψη της χώρας και τη θετική προοπτική του νομού Κιλκίς επιθυμώ να συμμετάσχω με τις δυνάμεις που έχω. Είμαι αισιόδοξος γιατί είμαι κοντά σας και γνωρίζω ότι και εσείς είστε κοντά μου’’ολοκλήρωσε το σύντομο χαιρετισμό του καταχειροκροτούμενος ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ.

Σχόλια
3 Σχόλια to “Συμπιλιδης σε φιλους: Κατεβαινω με Σαμαρα”
  1. Ο/Η κώστας λέει:

    Με αυτά που λέει και κάνει ο Συμπιλίδης γράφει στα παλιά του τα παπούτσια ακόμα μια φορά τη Νέα Δημοκρατία. Οι υποψηφιότητες ανακοινώνονται απο το κόμμα ύστερα απο τις προβλεπόμενες διαδικασίες και όχι απο τους φερόμενους ως υποψηφίους και μάλιστα με Δελτίο Τύπου! Απ’όλ’αυτά ένα είναι το καλό! οτι ο Συμπιλίδης που επι 19 χρόνια κυνηγούσε τη ΝΔ όπου μπορούσε, τώρα τουλάχιστον θα την ψηφίσει (?) !

  2. Ο/Η L K λέει:

    H ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΘΟΔΟΥ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ Γ.ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ ΧΑΡΟΠΟΙΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΝΔ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠ ΌΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ.Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ.ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΤΑ ΛΥΠΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ.ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΝΟΜΟΙ ΜΕ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΠΟΛΛΑ.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΑΠΛΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥΣ.Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ:ΝΔ/ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ/ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ.

  3. Ο/Η γεωργία λέει:

    μπα…..άσε καλύτερα. μην υποτιμάτε τον κόσμο.τέτοια να λέτε και προεκλογικά και θα σας πάρουν με τις πέτρες.

Σχολιάστε