My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Συμμετοχή του Άθλου σε έκθεση

Στις 13 Απριλίου ο Α.Σ.ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ πραγματοποίησε επίσκεψη στην Αθλητική έκθεση <HELEXPO> στην Θεσσαλονίκη με σκοπό την πραγματοποίηση επιδείξεων στα περίπτερα των επίσημων αθλημάτων που καλλιεργεί .

Με την άφιξη της αποστολής του Άθλου οι αθλητές επισκέφτηκαν το περίπτερο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick boxing (ΠΟΚ) οπού πραγματοποίησαν εντυπωσιακή επίδειξη εντός του αγωνιστικού Ring και φωτογραφήθηκαν με φίλους του αθλήματος .

Έπειτα η αποστολή επισκέφτηκε τα περίπτερα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας (ΕΟΠ) ,της Ένωσης Ταε κβο ντο Βορείου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ) αλλά και της Αθλητικής Ομοσπονδίας Tae kwon do Ελλάδος (ΑΟΤΕ) οπού πραγματοποιήθηκαν αντίστοιχα επιδείξεις και φωτογραφήσεις με μικρούς φίλους του αθλητισμού στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους κάθε περίπτερου .

Μετά πέρας των επιδείξεων οι αθλητές επισκέφτηκαν και άλλα περίπτερα αθλημάτων όπως της σκοποβολής ,του τενις ,και του Μπατμιτον όπου έπαιξαν και γνώρισαν τα αθλήματα από κοντά .

Με το πέρας της επίσκεψης ο προπονητής Πουντζουκιδης Κων/νος ευχαρίστησε θερμά τους εκπροσώπους των ομοσπονδιών για την πρόσκληση παρουσίασης και δήλωσε ικανοποιημένος απο το αποτέλεσμα αφού η έκθεση αυτή του αθλητισμού είναι η μία γιορτή στην οποία παρουσιάζονται όλα τα επίσημα αθλήματα της Γ.Γ.Α. και δίνουν στους γονείς και φίλους του αθλητισμού την δυνατότητα να δοκιμάσουν και να γνωρίσουν όλα τα αθλήματα από κοντά βοηθώντας τους μικρούς μελλοντικούς αθλητές αλλά και τα σωματεία να γνωρίσουν τους αυριανός πρωταθλητές τους. Συγχαρητήρια σε όλη την αποστολή για το εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Δελτίο τύπου από ΑΘΛΟ

Σχολιάστε