My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Συμμετοχή στον 3ο Αγώνα Δρόμου

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο σύλλογος καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ» συμμετείχε με μέλη αλλά και φίλους αρωγούς στον 3ο Αγώνα Δρόμου Υγείας και Αλληλεγγύης την Κυριακή 14 Μαρτίου 2017 που διοργανώθηκε από το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς.

Πρόκειται για έναν αγώνα κατά τον οποίο δρομείς που προπονούνται καθ’ όλη την διάρκεια του έτους λαμβάνουν μέρος στις διαδρομές των 5 χλμ. – Δρόμος Υγείας ΡΟΖΑΣ ΙΜΒΡΙΩΤΗ και των 10 χλμ. – Δρόμος Υγείας ΗΡΩΩΝ ΚΙΛΚΙΣ νιώθοντας ιδιαίτερη χαρά που συμμετέχουν σε τέτοιου είδους αγώνες στους οποίους έχουν και τη δυνατότητα να χρονομετρήσουν την απόδοσή τους.

Εκτός όμως από αυτούς, δίνεται η ευκαιρία και σε εκείνους οι οποίοι παρόλο που δεν είναι προπονημένοι και οι αντοχές τους δεν είναι πολύ ισχυρές, να διανύσουν μία μικρή διαδρομή, στον συγκεκριμένο αγώνα 3,5 χλμ. Στη μικρή αυτή διαδρομή λοιπόν συμμετείχαν οι περισσότεροι από την ομάδα των καρκινοπαθών οι οποίοι την φετινή χρονιά περπάτησαν τα 3,5 χλμ. πιασμένοι χέρι – χέρι με παιδιά αλλά και μεγάλους του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης και του ΚΔΑΠ Κιλκίς και ένιωσαν πραγματικά ότι έκαναν την ομορφότερη βόλτα της ζωής τους, αφού πολλά από αυτά τα παιδιά είναι ιδιαίτερα ομιλητικά και κοινωνικά και κυρίως έχουν ζωγραφισμένο το χαμόγελο στα χείλη που τόσο πολύ λείπει τον τελευταίο καιρό από όλους.

Χαρά μας που με την φετινή ομάδα του συλλόγου μας συμμετείχε η Κατερίνα Μηλιαράκη, διευθύνουσα του Νοσοκομείου Κιλκίς η οποία δήλωσε φίλος – αρωγός μας και ευελπιστούμε ότι θα πραγματοποιήσουμε μελλοντικά κοινές δράσεις σε θέματα υγείας τόσο με τα Νοσοκομεία Κιλκίς και Γουμένισσας όσο και με τα Κέντρα Υγείας Πολυκάστρου και Δροσάτου.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Γιάννη Καραγιαννίδη που ήταν ο μοναδικός δρομέας της ομάδας του συλλόγου μας στη διαδρομή των 10 χλμ. και ο οποίος με πολύ προθυμία, δίχως ταμπού δήλωσε ότι θα τρέξει στον αγώνα αυτό για τον σύλλογό μας και με τον τρόπο αυτό εξέφρασε την υποστήριξή του, προσφέροντάς μας περισσότερη δύναμη και ενέργεια να συνεχίσουμε το έργο μας

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Η επιλογή και το κάλεσμα της διοίκησης του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς να μας εντάξει στην οργανωτική επιτροπή της φετινής διοργάνωσης του 3ου Αγώνα Δρόμου Υγείας και Αλληλεγγύης που πραγματοποιήθηκε στις 14.3.2017 καθώς και η άψογη συνεργασία με το προσωπικό του Κέντρου απέδειξε ότι οι συνέργειες ακόμα και των ευπαθών ομάδων μόνο θετικά αποτελέσματα μπορούν να έχουν αφού η αλληλοβοήθεια δεν ωφελεί μόνο τους συνεργαζόμενους – στη συγκεκριμένη περίπτωση τους καρκινοπαθείς και τα παιδιά που παρακολουθούν τα προγράμματα του Κέντρου – αλλά με τον τρόπο αυτό η συνεργασία γίνεται φωτεινό παράδειγμα για τους υπόλοιπους.

Η ζωή που είναι γλυκιά για όλους, γίνεται απολαυστικότερη για όσους ξέρουν να την ζουν και μάλιστα για ευπαθείς ομάδες όπως τα ΑμεΑ, οι καρκινοπαθείς και πολλοί άλλοι που απέδειξαν για ακόμη μια φορά ότι όχι μόνο μπορούν να επιβιώσουν στην κοινωνία αλλά και να προσφέρουν σε αυτήν με το ομαδικό πνεύμα που τους διακατέχει.

Αργύρη, Μπάμπη, Όλγα, Αλεξάνδρα, Γιώργο, Σοφία, Μαρία, Χριστίνα, Νίκο, Βασίλη σας ευχαριστούμε και ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ!!

Σχολιάστε