My Twitter Feed

18 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Συμεωνίδου: Επίσκεψη σε ΚΑΠΗ

symeonidou-soniaΗ υποψήφια δήμαρχος Παιονίας κ. Σόνια Συμεωνίδου, επικεφαλής της παράταξης ΠΑΙΟΝΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ επισκέφθηκε την Δευτέρα 31 Μαρ. 2014  το  καταφύγιο για τους μεγαλύτερους στα χρόνια, αλλά όχι και στη διάθεση, συμπολίτες μας, στο ΚΑΠΗ Πολυκάστρου.

Σε ατμόσφαιρα διάχυτης ζεστασιάς  μίλησε με τους ηλικιωμένου και από καρδιάς εξήρε την τεράστια συμβολή των ηλικιωμένων στη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής ιδιαίτερα στις μέρες  μας.    « Οι γονείς, οι παππούδες και οι γιαγιάδες που μας μεγάλωσαν με αγάπη και αυταπάρνηση και συνεχίζουν να προσφέρουν την φροντίδα τους στα δικά μας παιδιά, είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Είναι ο κρίκος που κρατάει συμπαγείς τις σχέσεις στοργής και αλληλεγγύης που χαρακτηρίζουν την ελληνική οικογένεια… στέκεστε φρουροί των αξιών και των παραδόσεων που μεγάλωσαν τόσες γενιές. Απέναντί σας  λοιπόν, που μας μεγαλώσατε  και μας φροντίσατε, οφείλουμε να σταθούμε και εμείς με τη σειρά μας με καλοσύνη και ανθρωπιά. Θα σταθούμε στο πλάι σας.»

symeonidou-kapiΗ κ. Συμεωνίδου ανέπτυξε τις βασικές πτυχές της κοινωνικής πολιτικής που οφείλει να ασκεί κάθε δημοτική αρχή που σέβεται τους δημότες της «… για μας η άσκηση κοινωνικής πολιτικής, αποτελεί πρώτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα. Προτεραιότητα που δεν εξαρτάται από πόρους και προγράμματα που θα περιμένουμε από άλλους. Η  δημοτική διοίκηση της «Παιονίας Εν Δράσει» δεσμεύεται πως παντί τρόπω  θα εξασφαλίσει την λειτουργία κοινωνικών δομών για την ανακούφιση ευπαθών ομάδων πληθυσμού. Εκτός από τα ΚΑΠΗ, θα λειτουργήσουμε άμεσα τα ΚΗΦΗ, τα Κέντρα Ημερήσιας Φύλαξης Ηλικιωμένων. Με ιατροφαρμακευτική φροντίδα και φαγητό»

Και η κ. Συμεωνίδου κατέληξε: «…Θα εξακολουθήσουμε να στηρίζουμε και να φροντίζουμε με πραγματική αγάπη και ενδιαφέρον, αυτούς που μας μεγάλωσαν. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για όλους εσάς, που βρίσκεστε πάντα δίπλα μας και μας χαρίζετε τη ζεστασιά και τη φροντίδα σας χωρίς να περιμένετε ανταλλάγματα ».

Δελτίο τύπου από ΠΑΙΟΝΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ

Σχολιάστε