My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Συλλυπητήριο δήμου για Αλ. Αβραμίδη

Οι εικόνες μουΗ διοίκηση του Δήμου Κιλκίς με αφορμή το θλιβερό άγγελμα της απώλειας του πρώην βουλευτή Αλέξανδρου Αβραμίδη εξέδωσε την ακόλουθη συλλυπητήρια ανακοίνωση:

Ο εκλιπών υπήρξε από τις σημαντικότερες πολιτικές φυσιογνωμίες στο ελληνικό κοινοβούλιο, μετά τη μεταπολίτευση. Ως βουλευτής Κιλκίς κατά την περίοδο 1974-1989 και υφυπουργός Εθνικής Άμυνας (1979-’81) συνέδεσε την πολιτική παρουσία του με μια σειρά έργων υποδομής που αναζωογόνησαν την οικονομική και κοινωνική ζωή της πόλης και του νομού Κιλκίς.

Ακολούθησε πολιτική χαμηλών τόνων και συνεργάστηκε για το κοινό καλό με όλους τους τοπικούς φορείς, όπως τη Νομαρχία, τους πρώην Δήμους του νομού και άλλους δημόσιους και ιδιωτικούς συλλόγους και φορείς.

Μια σειρά έργων γενικού ενδιαφέροντος, φέρουν την προσωπική σφραγίδα των ενεργειών του: Το άνοιγμα των συνόρων στη Δοϊράνη (τελωνείο), το Κέντρο Νεοσυλλέκτων στο Κιλκίς, το Πρωτοδικείο με την Εισαγγελία, η Πυροσβεστική, κτίρια γυμνασίων και λυκείων, ο περιφερειακός δρόμος του Αγίου Γεωργίου και άλλα λιγότερο ευρύτερα γνωστά συγκαταλέγονται στην μεγάλη προσφορά του πολιτικού Αλέκου Αβραμίδη στον τόπο που τον τίμησε, στέλνοντας τον πολλές φορές στην ελληνική Βουλή.

Ο Δήμος Κιλκίς με πραγματική θλίψη αποχαιρετά το άξιο αυτό τέκνο και εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και στους οικείους του.”

Σχολιάστε