My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Συλλυπητήρια για τη Σοφία Μιχαηλίδου

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς

Η εκπαιδευτική κοινότητα του Κιλκίς πενθεί την αποδημία μιας πολυαγαπημένης συναδέλφισσας. Με αισθήματα βαθύτατης θλίψης αποχαιρετά πρόωρα μια ιδιαίτερα αγαπητή δασκάλα, τη Σοφία Μιχαηλίδου. Η Σοφία, η Σοφία μας, ήταν ιδιαίτερα αγαπητή σε όσους συνεργάστηκαν μαζί της, στους γονείς των μαθητών/τριών της και στους μαθητές/τριες της. Απολάμβανε της εκτίμησης συναδέλφων και μαθητών. Διαπαιδαγώγησε και μόρφωσε γενιές και γενιές μαθητών και εισέπραττε καθημερινά την αγάπη τους και το σεβασμό τους. Ήξερε να δίνει απλόχερα και να συνδράμει πρόθυμα. Υπήρξε καλοσυνάτη, συνεπής, εγκάρδια, ευγενική και εργατική. Πορεύτηκε με κατανόηση, πραότητα, υπομονή, συναδελφικότητα και αξιοπρέπεια.

Όσοι μοιραστήκαμε χαρές, στενοχώριες, αγωνίες, άγχη, γέλια, επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα μαζί της, είμαστε συγκλονισμένοι από το άδικο φευγιό της.

Με προσευχή, συντριβή, αγάπη και σεβασμό προς την εκλιπούσα, ευχόμαστε εκ μέρους όλων των εκπαιδευτικών, κουράγιο και δύναμη στους δικούς της.

Ας είναι ανάλαφρο το χώμα που θα τη σκεπάζει

Εκλεκτή μας Σοφία, καλό Παράδεισο!

O Σύλλογος Εκπαιδευτικών Κιλκίς

Η εκπαιδευτική κοινότητα του Κιλκίς έγινε φτωχότερη. Η εκπαιδευτικός Σοφία Μιχαηλίδου «έφυγε» εντελώς απροσδόκητα από τον κόσμο αυτό. Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Κιλκίς εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για τον ξαφνικό χαμό της.

Η μακρόχρονη παρουσία της στην εκπαίδευση άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά της στα εκπαιδευτικά πράγματα του Κιλκίς. Θα μείνει στη μνήμη μαθητών και εκπαιδευτικών.

Ευχόμαστε θερμά συλλυπητήρια και καλή δύναμη στην οικογένεια της και στους οικείους της.

Η βαριά απώλεια γεμίζει θλίψη τον κλάδο μας. Το κενό που αφήνει δυσαναπλήρωτο. Σοφία μας, καλό παράδεισο να έχεις…

Το 1ο ΓΕ.Λ. Κιλκίς

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΓΕ.Λ. Κιλκίς εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς τον επί σειρά ετών εκπαιδευτικό του Σχολείου τους, Καλιεντζίδη Δημήτρη, για την πρόωρη απώλεια της συζύγου του και δασκάλας, Μιχαηλίδου Σοφίας.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς εκφράζει τα ειλικρινή συλληπητήριά του στην οικογένεια και στους οικείους της αγαπημένης δασκάλας των παιδιών μας, της Σοφίας Μιχαηλίδου. Η απουσία της θα είναι αισθητή τόσο για τους μαθητές και τις μαθήτριες, όσο και για εμάς τις οικογένειες των παιδιών. Καλό παράδεισο.

Η Δημόσια Βιβλιοθήκη Κιλκίς

Το Εφορευτικό Συμβούλιο και το προσωπικό της Βιβλιοθήκης αποχαιρετούμε με πόνο καρδιάς τη Σοφία Μιχαηλίδου, τη Σοφία μας, που έφυγε σήμερα για το μεγάλο ταξίδι και γέμισε θλίψη τις καρδιές μας. Η Σοφία υπήρξε μέλος των εφορευτικών συμβουλίων της Βιβλιοθήκης από το 2015.

• Ένας υπέροχος άνθρωπος με δημιουργικότητα και διάθεση για προσφορά. Το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο. Εκφράζουμε στην οικογένεια και στους οικείους της τη συμπαράσταση μας και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς

Το Λύκειο των Ελληνίδων Κιλκίς εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη του για τον αδόκητο χαμό της Σοφίας Μιχαηλίδου. Η πάντοτε χαμογελαστή και αγαπητή σε όλους χορεύτρια και μέλος του Λυκείου Ελληνίδων, έφυγε αφήνοντας απέραντη θλίψη σε όλους μας. Στην οικογένεια, στους οικείους και στην αδελφή της Σωτηρία Μιχαηλίδου, μέλος του ΔΣ του Λυκείου Ελληνίδων, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Σχολιάστε