My Twitter Feed

24 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Συγχαρητήρια Δήμου Κιλκίς σε Β. Τσολακίδη

Λίγο καθυστερημένο αλλά …κάλλιο αργά παρά ποτέ! Ο Δήμος Κιλκίς με χθεσινή (Παρασκευή) ανακοίνωσή του συγχαίρει τον πρωταθλητή μας στη Γυμναστική, Βασίλη Τσολακίδη, για την 6η θέση που κατέκτησε στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Θυμίζουμε ότι, όπως έγραψε και το ΚΙΛΚΙΣ24, η καταγωγή του Β. Τσολακίδη είναι απ` την Ακροποταμιά του Κιλκίς.

Η συγχαρητήρια ανακοίνωση του δήμου έχει ως εξής:

“Με αφορμή την σπουδαία εμφάνιση που πραγματοποίησε ο κιλκισιώτικης καταγωγής Βασίλης Τσολακίδης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και ειδικότερα στο αγώνισμα του δίζυγου, η δημοτική αρχή Κιλκίς προέβη στην ακόλουθη συγχαρητήρια ανακοίνωση:

“Ο Δήμος Κιλκίς συγχαίρει ολόθερμα τον Βασίλη Τσολακίδη από την Ακροποταμιά του Κιλκίς για την εξαιρετικά σημαντική επιτυχία που σημείωσε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Ο 33χρονος Έλληνας πρωταθλητής, συμμετέχοντας για πρώτη φορά στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση του πλανήτη, κατόρθωσε να προκριθεί στον τελικό των παράλληλων ζυγών της ενόργανης γυμναστικής, όπου κατέκτησε την 6η θέση.

Η δημοτική αρχή Κιλκίς στον μεγάλο αυτό αθλητή και Ολυμπιονίκη που έδωσε απερίγραπτη χαρά και συγκίνηση σε όλους τους συμπατριώτες του στο Κιλκίς αλλά και σε όλη τη χώρα, εύχεται υγεία, καλή δύναμη και πάντα επιτυχίες”. 

Σχολιάστε