My Twitter Feed

18 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Συγχαρητήρια για Κilkis City Trail

anastasiadis-giorgosΕίχα την ευκαιρία και την τιμή να συμμετάσχω την Κυριακή, 15/05/16 στον αγώνα δρόμου ”Κilkis City Trail” που συνδιοργάνωσαν ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς και ο Σύλλογος Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς. Άψογη οργάνωση, ενθουσιώδες καλωσόρισμα των συμμετεχόντων, εξαιρετική εκτέλεση του αγώνα και ομαδικό πνεύμα σε όλες τις εκφάνσεις της αθλητικής εκδήλωσης. 

Η δραστηριότητα και η πρακτική των δύο συλλόγων αποδεικνύει περίτρανα ότι ο τόπος μας έχει πηγαίες δυνάμεις, συμπολίτες μας που βγαίνοντας οργανωμένα στο προσκήνιο έχουν την δυνατότητα να υλοποιήσουν έργο που όχι μόνο συμβάλει και προωθεί το αθλητικό ιδεώδες, ψυχαγωγεί συμμετέχοντες και θεατές αλλά επιπλέον αποτελεί και διαφήμιση για τον τόπο μας μιας και η πλειοψηφία των συμμετεχόντων ενθουσιάστηκε με την ομορφιά του μονοπατιού στις παρυφές του λόφου του Αγίου Γεωργίου αλλά και της περιοχής των αναδασώσεων Κιλκίς.

Οι δύο σύλλογοι μας έδειξαν τον δρόμο για το πώς πρέπει να δουλεύουμε ως κοινωνία για την επίτευξη στόχων και την υλοποίηση δράσεων. Ένα μεγάλο και ειλικρινές ευχαριστώ στους δύο συλλόγους για την εξαιρετική διοργάνωση του αγώνα και το πνεύμα προσφοράς και εθελοντισμού που εμφυσούν με την δράση τους στο κοινωνικό σύνολο του τόπου μας.

Γιώργος Αναστασιάδης

Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΑΠΘ

Σχολιάστε