My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Συγχαίρουν αστυνομικούς του ν. Κιλκίς

Με δήλωσή του ο βουλευτής Γιώργος Γεωργαντάς και με ανακοίνωσή του το ΔΣ της ΕΑΣΥΝΚ, συγχαίρουν τους αστυνομικούς του νομού Κιλκίς που συνέλαβαν τους δυο δολοφόνους ενός νεαρού, σε έγκλημα που έγινε πριν λίγες μέρες στην Αθήνα.

Η δήλωση Γεωργαντά

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους άνδρες και τις γυναίκες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς που είχαν συμμετοχή στη σύλληψη των δύο αλλοδαπών οι οποίοι κατηγορούνται για τη δολοφονία νεαρού άνδρα πριν από λίγες μέρες στο κέντρο της Αθήνας .

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στη συνδρομή όσων υπηρετούν στο ΤΣΦ Παιονίας , οι οποίοι αξιοποιώντας την πολύτιμη εμπειρία τους κατάφεραν να συλλάβουν τους δύο υπόπτους πριν αυτοί διαφύγουν από τη χώρα. Το αποτέλεσμα όλων αυτών των προσπαθειών ικανοποίησε τους κατοίκους του Κιλκίς, καθώς κανείς δεν θέλει να μένουν ατιμώρητοι οι δράστες τόσο σοβαρών εγκλημάτων.

Η Πολιτεία οφείλει να ενισχύσει το ΤΣΦ Παιονίας και την Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς με όλο τον αναγκαίο εξοπλισμό έτσι ώστε να επιτυγχάνεται πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα και βεβαίως να λύσει το πρόβλημα στέγασης της Υπηρεσίας στην Ειδομένη όπως άλλωστε εδώ και δύο χρόνια έχει δεσμευτεί .

Η ανακοίνωση της ΕΑΣΥΝΚ

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς συγχαίρει τους Αστυνομικούς που υπηρετούν στην ΟΠΚΕ Κιλκίς, στην Ασφάλεια Κιλκίς,τις ομάδες  Ασφαλείας των Τμημάτων της Δ.Α Κιλκίς ,τους Αστυνομικούς της ΥΔΕΖΙ Αθήνας και ιδιαίτερα τους Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής  Φύλαξης Παιονίας και την αναπληρωτή Διοικητή Αστυνόμο Α’ ΓΚΑΓΚΑΡΙΔΟΥ Φωτεινή του ΤΣΦ Παιονίας, που είχαν αναπτυχθεί στην Ελληνοσκοπιανή μεθόριο της Ειδομένης το τελευταίο χρονικό διάστημα,με σκοπό την σύλληψη των δύο Πακιστανών που διέπραξαν την δολοφονία του άτυχου νεαρού στην Αθήνα.

Κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και οργανωμένης επιχείρησης όλων των αναφερόμενων Υπηρεσιών και παρόλη την έλλειψη υλικοτεχνικού εξοπλισμού που υπάρχει στο Τ.ΣΦ.Παιονίας, οι Αστυνομικοί δείχνοντας για μια ακόμη φορά ιδιαίτερο ζήλο και επαγγελματικότητα εξιχνίασαν μια δολοφονία. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!

Σχολιάστε