My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Συγχαρητήρια από Γκουντενούδη

Σε συγχαρητήριο μήνυμά του προς τους βουλευτές και υποψήφιους του νομού Κιλκίς, ο δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης αναφέρει τα εξής:

gountenoudis-xristos“Θα ήθελα να συγχαρώ τους εκλεγέντες Βουλευτές του Νομού μας, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν τους συμπολίτες μας και τη χώρα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο σε μία από τις πιο κρίσιμες καμπές της σύγχρονης ιστορίας της Ελλάδας. Ο κ. Γεωργαντάς, ο κ. Παραστατίδης και ο κ. Χατζησάββας από κοινού με άλλους 297 συναδέλφους τους που εκλέχτηκαν, θα πρέπει να σηκώσουν το βάρος της εθνικής ανασυγκρότησης και επανόδου της  χώρας στην ελίτ της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

 Ο Νομός μας αποτελεί μία από τις βασικές ατμομηχανές παραγωγής αγροτικών προϊόντων ενώ πιο συγκεκριμένα η Παιονία είναι η χερσαία είσοδος με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα σε εθνικό επίπεδο. Σε αυτό το πλαίσιο και με σθένος και ισχυρή διαπραγματευτική ικανότητα, είμαι σίγουρος πως θα κάνουν ό,τι είναι δυνατό ώστε να αναλάβει η Μακεδονία πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις.

 

Θέλω παράλληλα να συγχαρώ όλους τους υποψηφίους, ανεξαρτήτου πολιτικής ταυτότητας, για τον έντιμο αγώνα τους και να ευχηθώ ο καθένας από το μετερίζι του με σύνεση και πνεύμα συνεργασίας και σύμπνοιας να προσφέρουν ως πολιτευτές το καλύτερο στον τόπο μας.

 

Η χώρα διάγει μία δύσκολη περίοδο και θεωρώ πως μόνο η συνεργασία και ο παραμερισμός κομματικών χρωματισμών και αντιλήψεων θα βελτιώσουν την υπάρχουσα κατάσταση.

 

 

 

 

Καλή δύναμη στους Βουλευτές μας και κάθε επιτυχία στο έργο τους.”

 

Σχολιάστε