My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Συγχαρητήρια από Αντιπεριφέρεια

Ο αντιπεριφερειάρχης, Χρήστος Γκουντενούδης και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Παύλος Θωμαΐδης, Ανδρέας Βεργίδης και Χρήστος Ανθρακίδης εξέδωσαν το εξής συγχαρητήριο μήνυμα προς τους εκλεγέντες βουλευτές του νομού μας:

“Προς τους εκλεγέντες βουλευτές του νομού Γ. Γεωργαντά, Ειρήνη-Ελένη Αγαθοπούλου και Θ. Παραστατίδη εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια.

     Η εκλογή τους σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη συγκυρία για την πατρίδα μας, τους επιφορτίζει με ακόμη μεγαλύτερες ευθύνες. Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο τους, ώστε, μαζί με τους άλλους συναδέλφους τους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο να συντελέσουν στην γρήγορη ανάταξη και ανάταση της χώρας και της κοινωνίας μας.

Προς τους τρεις συμπολίτες μας, που θα μας εκπροσωπούν στο Κοινοβούλιο καταθέτουμε τη βεβαίωση ότι θα είμαστε διαρκώς στη διάθεση τους για κάθε συνεργασία επ’ ωφέλεια του τόπου μας.

                                                                                                                        Ευχαριστήριο

Σε όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς οι οποίοι ενεπλάκησαν στην εκλογική διαδικασία της 6ης Μαΐου, εκφράζω θερμές ευχαριστίες και δημόσια συγχαρητήρια. Έφεραν σε πέρας με πλήρη επιτυχία ένα τεράστιο έργο, για το οποίο η οικονομική ανταμοιβή τους ήταν ελάχιστη.

την βοήθεια ευαισθητοποιημένων πολιτών ο χώρος μετατράπηκε σε έναν σύγχρονο και πρακτικό χώρο αποθήκευσης και διανομής ρούχων, υποδημάτων και παιχνιδιών.

Χρήστος Γκουντενούδης

Αντιπεριφερειάρχης

 

Σχολιάστε