My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Συγχαίρει για τα πειραματικά

Η ΔΕΕΠ Κιλκίς της ΝΔ συγχαίρει «την Ελληνική Κυβέρνηση και το αρμόδιο Υπουργείο για την απόφαση να ιδρυθούν και να λειτουργήσουν από το σχολικό έτος 2021 – 2022 και στο Ν.Κιλκίς δύο πειραματικά σχολεία».

Συγχαίρει επίσης «τους φορείς που έπραξαν από πλευράς τους καθετί για να οργανώσουν και να λάβουν τις σχετικές αποφάσεις για το εγχείρημα αυτό (Δήμο, Υπηρεσίες εκπαίδευσης)».

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η οργάνωση αναφέρονται και τα εξής:

«Η εξέλιξη αυτή είναι πολύ σημαντική γιατί τα πρότυπα – πειραματικά σχολικά συγκροτήματα είναι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας δημόσιας εκπαίδευσης, που με την λειτουργία τους αναβαθμίζουν το επίπεδο της Παιδείας στη χώρα μας υποστηρίζοντας την εφαρμογή καινοτόμων εκπαιδευτικών γνώσεων και προγραμμάτων που απαντούν στις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής. 

Πρόκειται για μια πάρα πολύ καλή και θετική εξέλιξη για την μαθητιώσα νεολαία του νομού μας και καλούμε όλες και όλους να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή καθώς η επιτυχία των εν λόγω σχολικών μονάδων μόνο προς όφελος της τοπικής μας κοινωνίας θα λειτουργήσουν.

Από την μεριά μας είμασθε εδώ να κάνουμε ότι το καλύτερο για να στηρίξουμε τον νέο θεσμό που θα έχουμε από το νέο σχολικό έτος στο Κιλκίς.

Συγχαρητήρια στην πολιτική ηγεσία και τα στελέχη του Υπουργείου Παιδείας.» 

Σχολιάστε