My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Συγκροτείται το ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ

Μέχρι την ερχόμενη Κυριακή αναμένεται ν` ανακοινωθεί ο συνδυασμός του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό μας, ο οποίος θα έχει ως επικεφαλή τον Θόδωρο Παραστατίδη, υπό αίρεση τη συμμετοχή της Ειρήνης Αγαθοπούλου και χωρίς τη παρουσία του Βλάσση Αγτζίδη, ο οποίος θα θέσει κατά πάσα πιθανότητα υποψηφιότητα στη Β` Αθηνών.

syriza(1)-001Στη διάθεση του κόμματος βρίσκονται οι υποψήφιοι του περασμένου Ιανουαρίου, Σοφία Ψαρρά και Γιώργος Πεχλιβανίδης, οι οποίοι θα πλαισιώσουν εκτός απίθανου απροόπτου τον συνδυασμό.

Την διαθεσιμότητά τους για υποψηφιότητα δήλωσαν και οι Καπνίδης Αναστάσιος, Λαζαρίδης Λάζαρος, Στεφανίδης Αντώνιος, Φούρας Πέτρος, και Παραδέλης Παναγιώτης.

Η πρώην βουλευτής, Ειρήνη Αγαθοπόύλου, με γραπτή δήλωσή της προς την Νομαρχιακή Συνέλευση τόνισε ότι “σε αυτόν τον αγώνα που δίνει η Αριστερά στο πλευρό των λαϊκών τάξεων σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο, μια Αριστερή Κυβέρνηση, έστω και σε μια τόσο μικρή χώρα σαν την Ελλάδα, είναι ιδιαίτερα χρήσιμη”. Δήλωσε επίσης ότι θα συνεχίσει να δίνει την πολιτική της μάχη με το κόμμα από το οποίο ξεκίνησε, τον ΣΥΡΙΖΑ. Θα συμμετάσχει δε ενεργά, από όποια θέση της ζητηθεί από τα κεντρικά συλλογικά όργανα του Κόμματος.

Στο μεταξύ, μετά από απόφαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Κιλκίς συνήλθε σε ολομέλεια η Νομαρχιακή Συνέλευση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Κιλκίς, με αντικείμενο την αποτίμηση της κατάστασης μετά την αποχώρηση πέντε μελών της ΝΕ και τη προετοιμασία για τις εκλογές.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΝΕ, “ο διεξοδικός διάλογος που αναπτύχθηκε μεταξύ των μελών του ΣΥΡΙΖΑ ανέδειξε τον αγωνία όλων για τα συμπυκνωμένα πολιτικά γεγονότα των τελευταίων μηνών, σε κυβερνητικό επίπεδο και εσωκομματικά και ταυτόχρονα επιβεβαίωσαν την στήριξή τους και την αποφασιστικότητα τους να παλέψουν με τον ΣΥΡΙΖΑ για την αποτροπή επανόδου των δυνάμεων εκείνων, της διαφθοράς και της διαπλοκής, που κυβέρνησαν τον τόπο εδώ και 40 χρόνια, φέρνοντας την Ελλάδα στα πρόθυρα της καταστροφής”. Συζητήθηκε επίσης η σύνθεση του ψηφοδελτίου.

Η συνέλευση αντικατέστησε τα αποχωρήσαντα μέλη της Νομαρχιακής από τους αναπληρωματικούς της τελευταίας εκλογικής διαδικασίας.

Σχολιάστε