My Twitter Feed

11 Αυγούστου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Μένουμε στα ίδια υψηλά επίπεδα -

Τετάρτη, 3 Αυγούστου, 2022

Πιστώσεις για νέους γεωργούς -

Τρίτη, 2 Αυγούστου, 2022

Πλημμυρίδα κόσμου για την Ελ. Βιτάλη -

Τρίτη, 2 Αυγούστου, 2022

Νεκρός 23χρονος από συμπλοκή -

Δευτέρα, 1 Αυγούστου, 2022

OMNES: Επιδότηση για Ουκρανούς -

Δευτέρα, 1 Αυγούστου, 2022

“Πλήττεται η Δημοκρατία μας” -

Παρασκευή, 29 Ιουλίου, 2022

Παντού σαρώνει πάλι ο κορονοϊός! -

Τετάρτη, 27 Ιουλίου, 2022

Στον ΟΠΕΚΕΠΕ ο Γ. Γεωργαντάς -

Τετάρτη, 27 Ιουλίου, 2022

Συγκλονιστική επιστολή καθηγητών

Διαβάστε την συγκλονιστική ανοιχτή επιστολή τριών εκπαιδευτικών του ΕΠΑΛ και ΕΠΑΣ Κιλκίς για τη διαθεσιμότητα – απόλυσή τους, την κατάσταση στα σχολεία επαγγελματικής εκπαίδευσης και τις επιπτώσεις στους μαθητές:

kathigites

“Πριν από δύο μέρες, εμείς οι διαθέσιμοι εκπαιδευτικοί των ΕΠΑΛ και ΕΠΑΣ, οι οποίοι είχαμε κερδίσει τα πρώτα ασφαλιστικά και είχαμε γυρίσει στα ρημαγμένα σχολεία μας, πιστεύοντας στην ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης, ενημερωθήκαμε ότι ΧΑΣΑΜΕ τα οριστικά ασφαλιστικά και ξαναγυρνάμε σπίτια μας, αφήνοντας ξανά τους μαθητές μας στον αέρα, όπως ακριβώς και τις ζωές μας…

Μετά τον βιασμό του καλοκαιριού, μετά τον εμπαιγμό της υποτιθέμενης τακτοποίησης μας σε άλλες θέσεις, μετά την απίστευτη μεροληψία σε βάρος των μαθητών της Τεχνικής Εκπαίδευσης, μετά τις εκατοντάδες χαμένες ώρες στα σχολεία, πιστέψαμε ότι κάποιοι ήταν πάνω απ’ όλα άνθρωποι και μας δικαιώσανε. Τι μεγάλο λάθος……

Δεν τρέφαμε αυταπάτες ότι θα ανατρεπόταν όλη αυτή η αδικία, αλλά ελπίζαμε τουλάχιστον να αφήνανε να τελειώσει η σχολική χρονιά και να μην μπουν ξανά σε περιπέτειες τα κακόμοιρα παιδιά μας. Η νίκη μας κράτησε μόνο 4 εβδομάδες….

Επιστρέψαμε – όσοι επιστρέψαμε – σε σχολεία φαντάσματα, άδεια από συναδέλφους, άδεια από γέλια και ζωή. Με παιδιά έρμαια της βούλησης κάποιων που έχουν το θράσος να αυτοαποκαλούνται πολιτικοί! Κι εκεί που σε κάποιες ειδικότητες άρχισε να μπαίνει μια σειρά – λαχανιάζοντας για να καλυφθεί η χαμένη διδακτική ύλη, ενώ σε κάποιες άλλες δεν διδάχτηκε ούτε μία ώρα λόγω έλλειψης καθηγητών – οι “κύριοι” αυτοί, ξαναδείξανε το πραγματικό τους πρόσωπο, αυτό το γνώριμο του καλοκαιριού…..αδίστακτο κι ανελέητο, γεμάτο έπαρση και μίσος ταξικό. Ένα μίσος απροκάλυπτο πια, με θύματα και πάλι τα παιδιά των ασθενέστερων, φτωχών οικογενειών. Παιδιά, που για ΔΕΥΤΕΡΗ φορά θα μείνουν μετέωρα μη γνωρίζοντας αν θα πάρουν καν Απολυτήριο φέτος (για Πανελλαδικές βέβαια δεν το συζητάμε…)

Απευθύνουμε ΕΚΚΛΗΣΗ σε όσους είναι ακόμη ΑΝΘΡΩΠΟΙ να ενημερωθούν και να σταθούν στο πλάι αυτών των παιδιών. Να μαθευτεί επιτέλους η αλήθεια!

Να παλέψουμε όλοι μαζί για το δικαίωμα στη μόρφωση, στην Παιδεία ΙΣΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ!

Ας μη γίνουμε όλοι συνένοχοι σ αυτό το Έγκλημα. Ας μην αφήσουμε να συνεχίζονται τα σαρδόνια και λαίμαργα χαμόγελα των Σχολαρχών και των φίλων τους!

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!”

Μαρβάκη Ε. – ΠΕ1833, Νηπιοβρεφοκόμος, 1ο ΕΠΑ.Λ Κιλκίς

Χατχηχρήστου Μ. – ΠΕ1804, Αισθητικός, ΕΠΑ.Σ Κιλκίς

Ασλανίδου Δ. – ΠΕ1804, Αισθητικός, ΕΠΑ.Σ Κιλκίς

Σχολιάστε