My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Συγκέντρωση φίλων Αν. Καζαντζίδη

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ ν. Κιλκίς Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης  απηύθυνε προσκλητήριο ενότητας και αγώνα για τη νίκη της μεγάλης παράταξης σε συνάντηση πολιτικών του φίλων που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης του Κιλκίς μετά την οριστικοποίηση του εκλογικού συνδυασμού του κόμματος.

kazatznidis_soulis-001nΟ κ. Καζαντζίδης δέχθηκε θερμές ευχές για επιτυχία στο εγχείρημα της πολιτικής του καθόδου από πλήθος στελεχών που ανήκουν στις τάξεις της ΝΔ. και βλέπουν στο πρόσωπο του Αναστάσιου (Σούλη) Καζαντζίδη ένα νέο και πολιτικά άφθαρτο πρόσωπο που έχει δώσει θετικά δείγματα γραφής στην πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου μας.

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ ευχαρίστησε τους συγκεντρωθέντες για τα καλά λόγια και την υποστήριξή τους και τόνισε ότι η εκλογική αναμέτρηση μπορεί και πρέπει να κερδηθεί στο ν. Κιλκίς με τη δύναμη της αλήθειας και των καθαρών πολιτικών επιχειρημάτων της παράταξης η οποία με σοβαρότητα και υπευθυνότητα υπηρετεί την Πατρίδα και τους πολίτες.

‘’Οι πολίτες του ν. Κιλκίς αντιλαμβάνονται την ορθότητα του πολιτικού λόγου της ΝΔ, αντιλαμβάνονται ότι έχουν διασφαλιστεί οι συνθήκες οικονομικής σταθεροποίησης γι’ αυτό και θα εμπιστευθούν στη ΝΔ τη διακυβέρνηση της Πατρίδας μας’’ τόνισε ο κ. Καζαντζίδης και κάλεσε τους πολιτικούς φίλους και τα στελέχη της ΝΔ να εντείνουν τις προσπάθειές τους για την τελική νίκη.

Δελτίο τύπου από Αν. Καζαντζίδη

Σχολιάστε