My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Συγκέντρωση ειδών στο Κιλκίς

Οι εθελοντές του Συλλόγου «Ανάσα Ευαισθησίας» Κιλκίς κάνουν έκκληση στους πολίτες για συγκέντρωση διαφόρων ειδών, με σκοπό να διατεθούν σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

anasa-euaisthisiasΗ ανακοίνωση:

Οι εθελοντές του Συλλόγου «Ανάσα Ευαισθησίας» είμαστε καθημερινά από νωρίς το πρωί έως και αργά το βράδυ στην αποθήκη μας, πιστοί στο σκοπό και στο ιερό έργο της προσφοράς στο συνάνθρωπο μας. Προσπαθούμε να σταθούμε σε κάθε συμπολίτη μας που έχει ανάγκη, πολλές φορές υπερβάλλοντας εαυτόν.

Στις δύσκολες μέρες που όλοι βιώνουμε άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο ολοένα και περισσότεροι συμπολίτες μας έχουν ανάγκη από βασικά αγαθά και υπηρεσίες τα οποία για τους περισσότερους από εμάς είναι αυτονόητα. Σε καθημερινή βάση είμαστε δίπλα στον κάθε συνάνθρωπο που θα φτάσει στο κατώφλι του συλλόγου ζητώντας τη συνδρομή μας κυρίως σε αγαθά πρώτης ανάγκης.

Είδη ένδυσης και υπόδησης όπως ρούχα και παπούτσια, ηλεκτρικές μικροσυσκευές, κουβέρτες και διάφορα άλλα είδη που εσείς μας προμηθεύεται δίνονται με αγάπη στους ανθρώπους που η «Ανάσα Ευαισθησίας» στέκεται δίπλα.

Για το λόγο αυτό και επειδή η ζήτηση αυξάνεται καλούμε όλους τους συντοπίτες μας να συνδράμουν με όποιο μέσο μπορούν το έργο του συλλόγου μας. Χρειαζόμαστε είδη όπως χαρτικά και απορρυπαντικά καθώς και μακράς διάρκειας τρόφιμα όπως λάδια, μαρμελάδες, είδη σφολιάτας, κρουασάν, χυμούς, όσπρια και ζυμαρικά. Δυστυχώς η ανάγκη για είδη τροφίμων μεγαλώνει και κυρίως τώρα που χειμωνιάζει οι οικογένειες έχουν έλλειψη από σίτιση..

Σας καλούμε λοιπόν να γίνεται και εσείς εθελοντές του συλλόγου μας και να προσφέρεται τον ελεύθερο σας χρόνο βοηθώντας τους συνανθρώπους μας.  Η στήριξη και βοήθεια μπορεί να προέλθει εκτός από τους Κιλκισιώτες και από κατοίκους όλης της Ελλάδας μέσω δεμάτων με δωρεάν αποστολή μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής που έχουμε ενταχθεί στους κοινωνικούς φορείς που χρίζουν στήριξη!!!  Σας καλούμε λοιπόν να γίνουμε μια μεγάλη αλυσίδα βοήθειας και προσφοράς προς τους συνανθρώπους μας οι οποίοι περισσότερο από ποτέ μας έχουν ανάγκη.

Σχολιάστε