My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στρατόπεδο της Γουμένισσας στον δήμο Παιονίας

Με απόφαση του Υπουργού Άμυνας, Δ. Αβραμόπουλου το Στρατόπεδο «ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΚΟΝΟΥ» στη Γουμένισσα παραχωρήθηκε για χρήση στο Δήμο Παιονίας.

Η παραχώρηση ήταν η θετική κατάληξη μιας προσπάθειας που ξεκίνησε από τον πρώην Δήμο Γουμένισσας και συνεχίστηκε με τις προσπάθειες της σημερινής Δημοτικής Κοινότητας Γουμένισσας και τη συμπαράσταση του Δήμου Παιονίας.

Πρόκειται για έκταση 149,231 τμ. και των εγκαταστάσεων που βρίσκονται εντός αυτής, των οποίων ο Δήμος πρέπει να προβεί στην αισθητική αναβάθμιση έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κοινωφελείς σκοπούς και δράσεις.

Η Δημοτική Κοινότητα Γουμένισσας έθεσε ήδη το θέμα της σύνταξης πολεοδομικής μελέτης για το σύνολο της έκτασης, εντός της οποίας μπορούν να αναπτυχθούν κοινωφελή έργα όπως συνεδριακό κέντρο, ανοιχτό θέατρο, κολυμβητήριο, αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων, αθλητικές εγκαταστάσεις (ποδηλατοδρόμιο, γήπεδο 5Χ5, ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ), παιδική χαρά, χώροι πρασίνου και περιπάτου, στέγαση Μουσικού Σχολείου και πολλά άλλα.

Ήδη ο δήμαρχος, Αθ. Λαπόρδας, έδωσε εντολή στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου να κινηθεί η διαδικασία αξιοποίησης του στρατοπέδου.

Σχολιάστε