My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στρατούλης: Καταργούν τη νομοθετική εξουσία

stratoulis“Η Κυβέρνηση καταργεί με φθηνά κόλπα τη νομοθετική εξουσία” υπογραμμίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Δ. Στρατούλης, αναφερόμενος στη συζήτηση στη Βουλή των τροπολογιών που επιλύουν το τεράστιο πρόβλημα των απολύσεων στο ΙΚΑ. Η δήλωση:

Σε ένα ακόμα ρεσιτάλ αλαζονείας και απαξίωσης του Κοινοβουλίου επιδόθηκαν οι Υπουργοί Εργασίας και Διοικητικής Μεταρρύθμισης απέναντι ακόμα και στους κυβερνητικούς τους εταίρους. Τη στιγμή που 2 κόμματα της συγκυβέρνησης, το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ  και 2 κόμματα της αντιπολίτευσης, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, κατέθεσαν τροπολογίες για την παραμονή των 500 απολυθέντων από το ΙΚΑ, με δίκαιο και νομικά στέρεο τρόπο, με τη στήριξη μάλιστα και του ΚΚΕ στην τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, οι αρμόδιοι Υπουργοί αποχώρησαν από την Ολομέλεια, χωρίς να δώσουν καμία απάντηση στους Βουλευτές και χωρίς να επιστρέψουν ως όφειλαν, εφευρίσκοντας κωλύματα,  παραβλέποντας τη βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Κοινοβουλίου και αφήνοντας μετέωρες για τέταρτο συνεχόμενο μήνα 500 οικογένειες. Δεν εμφανίσθηκαν ούτε για να εξηγήσουν ποιες είναι οι προθέσεις τους για το μείζον αυτό κοινωνικό ζήτημα, που κινδυνεύει να βάλει βόμβα στα θεμέλια του ΙΚΑ, εξουσιοδοτώντας μάλιστα τους αναρμόδιους παριστάμενους Υπουργούς να ψελλίσουν αστειότητες για απουσία από τις τροπολογίες εκθέσεων από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ θα συνεχίσει τους αγώνες ώστε να αποκατασταθούν οι απολυμένοι υπάλληλοι του ΙΚΑ που έχουν αδικηθεί κατάφορα, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την εξυπηρέτηση εκατομμυρίων ασφαλισμένων και συνταξιούχων των οποίων τα δικαιώματα παραβιάζονται, και δεσμεύεται ότι θα επανακαταθέσει την τροπολογία του και επιπλέον θα καταθέσει και Πρόταση Νόμου σε αυτή την κατεύθυνση.”

Σχολιάστε